bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

futbol sevən qızlar

əjdahalar   googlla
pes oynayan qız modeli - futbol sevməyən oğlan - futboldan anlayan qadın
    25. böyük әksәriyyәti sevgilisinin dәyişmәsi ilә, tutduğu komanda dәyişәn qızlardı. göstәriş üçün tuturlar yәni. bütün günü "futbol sevәn qız candır", "domino vuran qız ürәydi", "nәrd atan qız qardaşdı" deyәn qaqaşların qazına gәliblәr. necә ki, bir neçә il әvvәl "qısa saçlı qız candır" mövzusu vardı sosial şәbәkәlәrdә vә şәhәr bir ilin içindә 145ci moto atıcı alaya dönmüşdü. hәmin il iki qız tanışım saçını keçәl qazıtmışdı. o dәrәcә.

    bunlardan fәrqli olaraq, daha xarakterli davranan vә tutduğu komandanı sevgilisinә görә tәyin elәmiyәn qızlar var. ancaq onları da biraz araşdırsan, onlar da tırt çıxır. belә ki, bu qızlar ancaq ulduz komandaları tuturlar. ya barçalıdı, ya madridista. türk komandalarından da ya fenerbahçe, ya da galatasaray tutulur. heç trabzonspor ya kasımpaşaspor tutan qız görmәdim. beşiktaşa belә qoz qoymurlar. nә dә türkiyәdәn kәnar komandalardan, mәsәlçün lokomotivin adını bilәn qız görmüşlüyüm yoxdu.

    çox kiçik bir qisim futbol sevәn qızlar var ki, bütün qalan qadınlar kimi onları da anlamış deyilәm. zövq deyәk, keçәk hәrhalda.



hamısını göstər

üzv ol

...