bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

tovuz

əjdahalar   googlla
şəbnəm tovuzlu - azərbaycanda ən çox spirtli içki içilən rayon - tabutta rövaşata - ikinci qarabağ müharibəsi - azərbaycanda qəribə yer adları - dünyanın ən gözəl heyvanı - acı uşaqlıq xatirələri - azərbaycanlı - sözlük yazarlarının səyahət xatirələri
    2. haqqında berbad teessüratlarım olan rayon.

    hamı ay qa deye dolanır, maşını olan hamı 'taksavatdığ' eliyir, ya da bazarda alverçidi, gezilecek en bomba yerleri, tebiet guşelerini bir kenara qoysaq, çayxanalardı, qaqalar her an boynunuza tullanıb sizi neprav çıxartmaq potensialına sahibdirler, intellektual seviyye yerlerdedi, itler her yanı bürüyüb, unitazlı tualet kimi bir lüks axtarsanız tapmaq şansınız xeyli azdı, yol infrastrukturu berbaddı, kiminse ağırına gedecekse bağışlasın, amma azerbaycanın en geride qalmış rayonudu belke de. son dekadacan filan bele deyilmiş ehalisi arasında apardığım kiçik sorğuya göre.

    bir nece yaxşı ceheti, bazarda qiymetler ucuzdu, taksi sürücüsüne 'uypaket efrasiyabgile apar' zad desen hamı bir-birini tanıyır, play-station ucuzdu, bir de, demeli bir dene körpü var, hara getsem yolun ordan keçir, kimi de dindirsen bu körpücüyün tikintisinin acınacaqlı hekayesini danışar. bir de, restoranlarının az olmağı yaxşı olsa da, şerait heç ürekaçan olmur. elave olaraq, uşaqlardan gelecek yüz ilde bir alim ve ya elm adamı çıxacağına ümidlerimin bir neçe defe mehv olunduğunu üzülerek bildirmek isteyirem.

    bu söhbet ele tovuzda baş tutmuşdu:

    - wi-fi var bes?
    - ...
    - wi-fi.
    - yo qaqa gözle soruşum.
    - yaxşı. (1 dq keçir)
    - ay qaqa menyuda ne var onu veririk vallah.
    - canın sağ olsun.

8 əjdaha

pampiniformis
#138348


14.12.2014 - 00:22
+105 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...