bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sözlükdəki qız yazarlar

əjdahalar   googlla
qızlardan oğlanlara tövsiyələr - rhoda - qadını alçaldıcı entrylər yazan yazarlar
    22. әksәriyyәtinin bir atımlıq barıtı olan yazarlardı, başlığı görәn kimi ağıllarına o an nә әsirsә yazırlar uzağı bir-iki ay sonra hop yoxdular. sәbәbi nәdi bilmirәm amma belә hәr başlığa mainstream söhbәtlәr yazmağın yeri yoxdu. mәsәlәn qısa yubka geyinәn qız, siqaret çәkәn qız, söyüş söyәn qız, evlәnәnә qәdәr qadınla olmayan oğlan başlıqlarına öz hәyatlarıdı özlәri bilәr, mentaliteniz çürüsün zad bir iki cümlәlik entry girirlәr , söylәmәyә layiq fikrin yoxdusa yazmaya bilәrsәn, yazmaq mәcburiyyәti yoxdu, rәngli nick dә vermәyәcәklәr. biz dә fәrqli fikirlәrin dәstәkçisiyik amma bu o demәk deyil ki, hәr gün görәndә görmәmәzlikdәn gәldiyimiz tiplәri sözlükdә görәk.
    #139052 bu nәdi sәncanı, oxuyanda cinsimdәn utandım, o öz alәmindә ona-buna söz soxan qız iyi gәlir bu entrydәn, biz belә entry görmәk istәmirik axı. realda belә qızlara birtәhәr dözürük amma heç olmasa sözlükdә olmasın.
    #139078 belә entrylәr ancaq bizlәri gülümsәdә bilәr. chinawomanı tanımıram, heç söhbәtimiz dә olmayıb, şәxsiyyәtinә hörmәt edirәm, әlbәttә, facebookda #ünvanlı status yazan qızlardan canımı qurtarıb bağlamışam, burda bufason söhbәtlәr elәmiyәk.
    block eliyә bilmәrәmmi bilәrәm amma elәmәyib, fikrimi bildirmәyi seçdim, bu sadәcә balaca bir tәnqid idi, bәlkә başa düşәrlәr deyә.

13 əjdaha

cosmopolitan
#139125


18.12.2014 - 21:52
+185 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...