bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

kill bill volume 1

əjdahalar   googlla
kill bill - kill bill volume 2 - the lonely shepherd
    1. tarantino yaponiyada kino çekse nece olar sualının cavabıdır kill billin birinci hissesi.tarantinonun en az beyendiyim işidir..yene de film haqqında şerh yazmaqdan kenar durmayacam..

    ahh o samalyotlarda gezen samuray qılıncı..kesilen qollar, başlar deyil de o qılınc rahatsız eledi meni..biz adice bir duxunu keçirde bilmirik özümüzle o samuray qılıncı kabinin içinde nece getdi geldi tokyoya..her şeyi bağışlayaram amma bunu bağışlamaram tarantinoya -*
    her tarantino filminde olduğu kimi bu film de ifratlıqlarla doludur, gel gör ki kill billde çox sehne ifratlığı da aşıb..bu sebebden daim normal olanı axtaran şüurumuz da çox vaxt bir önceki sehnede ilişib qalır..

    --spoiler--

    en çox tesirlendiren aktrisa o-renin şexsi qoruması olan 17 yaşlı qız oldu..ikrah hissi yaratdı, şiddetle aram yaxşı olmasa da o qıza bir xeter yetirmek kimi duyğu keçdi içimden..ölende de rahatlamadım deyil..

    en tesirlendirici sehne ise bridenin (uma thurman) vernitanı öldürdükden sonra qızı ile qarşılaşma sehnesi idi.
    - ananı senin yanında öldürmek isteyen men deyildim..amma yene de gelecekde bir gün intiqam almaq istesen seni gözleyecem...

    --spoiler--

    ve elbetde ki filmin bize qazandırdığı o möhteşem musiqiler..filmin en mükemmel terefi idi..

2 əjdaha

lily
#139268


19.12.2014 - 18:57
+185 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...