bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

the hobbit the battle of the five armies

əjdahalar   googlla
the elder scrolls v: skyrim - dilənçi - the battle of the five armies
    10. ilk 3d kinoya iller evvel azerbaycanda baxmışdım, avatara..hobbitin bu bölümünün 3d olduğundan xebersiz idim, bilet alanda öyrendim, bilete ilişdirilmiş halda bir de gözlük fişi verdiler..3d eyneyi ile yaxşı göre bilmerik deye ortalardan aldıq bileti, yanılmışdıq..optik eyneyin üstüne 3d eyneyi taxıb rahatlıqla izleye bilersiz..
    ümumi şerh olaraq deyim ki eylenceliydi, 3d effektleri keyf verdi..xüsusi şerhe gelince ise deyesen heqiqeten diger iki bölümün yanında cılız qalıb biraz, en azından daha az heyecanlandırdı..

    xüsusen iki şey xoşuma geldi kinoda: legolasın atasının maralı ve baş rollardakı kişilerin saçları..eve gelende de geyikli corablarımı geyib saçlarımı bard kimi arxadan tutturdum -*

    legolas harika idi yene de..gandalfdan bir sehr gözdedim açığı, heç ne göstermedi bize bu bölümde, yene de varlığı yeter, piposunu kamil bir edayla tüttürmesi..
    baggıns obrazı menim üçün frododan önde olmuşdu hemişe, bu filmde de..onun xaricinde gollumu axtardı gözlerim, sevirem o obrazı..taurielle adaş olmamız da manidardı..sonda seslenen soundtracki ve karakalem effektlerinin beyendim bir de..esl final ise çıxışda oldu, eynekleri alıb nezaretçini axtardıq geri vermek üçün..getmeye hazırlaşırdi kı yaxaladıq ve uzatdıq eynekleri..
    - bu eyneklerin pulunu verdiniz, sizde qalacaq.
    - hımm, biz de ele bildik kiralamışıq -*

əjdaha

lily
#143442


09.01.2015 - 03:59
+540 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...