bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

duygusal sadist sevgili

əjdahalar   googlla

    1. bir coxunda rast gelmisem bu herekete, oglanin nece yasi olmasindan ferqli olmataram qizlar bizden bir nece addim ondedirler. sevgili olub ayrildiqdan sonra da arada bir zeng edirler ki, tam unutmusken adam sudan cixmis baliga donur lap. ayriligin ilk heftelerinde unutmaq ucun basqalariyla unsiyyet qurursan, hetta ireli gedib ilk gorusde basib opusursen, ancaq tin, cok da fifi yani, senin mexsus oldugun yer seni her seferinde ezmesini bilen sadist sevgilidir.
    bir tripleri olur bunlarin, hele isleyirse, ele bil dunyanin son isleyen canlisi budur, halbuki o stajli.isleyir mense neslindekilerden cox aliram, pensiya kartim var, tibbi sigortam var, kredit kartlarim var, ustune prava varimdi ve hamisini oz gucumun.hesabina komeksiz daydaysiz elde etmisem, indi men bunlari camaatin gozune soxmaliyam?
    yanlis yerde yanlis insanlarla ehatelenmisik, hec kime senin surrealist fikirlerin maraqli olmur, insanlar her seyden evvel pula baxir.
    bir qizla ilk gorusun olsun, savadin var, dunya gorusun cirir alemi ancaq qiza adi bir kofe ala bilme, pardon abi sikden asagi bir veziyyetdi

2 əjdaha

ecce homo
#146453


28.01.2015 - 14:22
+325 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...