bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

qızlardakı hamı məni sikmək istəyir paranoyası

əjdahalar   googlla
anlaşılmayan insan hərəkətləri - türkiyə - dünənin ən bəyənilənləri - ksenofobiya - mehriban olarsan flirt zənn edərlər - ekşisözlükdən köçürülmüş qəribə başlıqlar - bitib tükənməyən mövzular - hamının ona aşiq olduğunu düşünən qız - azlogos.eu
    33. bu konuda entry yazmağımı sözlüye gelmeyime vesile olmuş bir dost xahiş eledi. dedim ki, hamının taşşak mevzusu yaptığı, her kesin aşağı yuxarı bir fikir sahibi olduğu mövzuda fikir bildirsem ne, bildirmesem ne?

    ele oldu ki, bekarçılıqdan ya da fikir pluralizmi olmasını istediyimden dedim men de 1-2 cümle deyim. koroçe, başladıq.

    evvela onu deyim ki, burda qızları lağa qoymuyacam. sadece bir kişi xeylağı kimi onları anlamağa çalışacağam. oxumuşundan oxumamışına, xaricde yaşıyanından daxilde sürünenine, kasıbından varlısına, detdom uşağından en yüksek eşalondakılara, lap ele bu setirleri oxuyan xanım sözlük yazarlarına qeder bütün qızlarda "hamı meni sikmek isteyir" paranoyası var. ve bu tam tebiidi.

    eslinde realdı da. heqiqeten de hamı olmasa da, çoxu onları sikmek isteyir, burda dehşetli bir şey de yoxdu. tebii bir şeydi ki, kişi bir qadınla öz telebatını ödemek isteyir.

    yuxarıda yazdıqlarımla amerika açmadım. zaten hamının bildiyi şey idi. hamının bilmediyi bir şey ise bunun sebebinin biz kişilerin olmasıdır.
    oğlanlar bilsin ki, qadın da bizim kimi bir insandı ve onun da bizimle sevişmeye ehtiyacı var. sadece bizim oğraşlığımıza güvenmediyi üçün, qızı sikenden sonra 50 yerde car eliyib, onu qehbe çıxardıb çıxartmayacağımızdan emin olmadığı üçün bu paranoyaya sahibdi.
    düz de eliyirler aq. lan özünüze bir baxın, neçeviz gedib öz dostuvuzun yanında kişi-kişi danışmısız ki, filankesi bele dombaltdıb, filankesi bele qayırdım. eminem çoxu bunu edib. kişi olun aq. hulqumunuz var. ağzınızda söz saxlayın.
    burda gelib mırt-mırt entry girmek asandı. qadın da senin kimi adamdı. toplum maskulindi deye, bunu axıra qeder kullanmaq oğraşlıq deyil sizce?

    velhasılkelam, siz oğlanlar, ne vaxt ki, kişi kimi davranmağı öyrensez, bir-birivize hava atmaq üçün sikdiyiniz qızların listelerini yarışdırmasaz, azerbaycanlı qızlar da size verecekler ve bele paranoya da olmaz.

    koroçe adam olun.

35 əjdaha

cizız krayst
#157861


13.04.2015 - 21:54
+367 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...