bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

əjdahalar   googlla
yazarların paylaşmaq istədikləri musiqilər - sözaltı sözlük - sözaltı etiraf - sözaltı radio - sözaltı günlük - öyrənildiyində təəccübləndirən məlumatlar - türklərin sevilməyən cəhətləri - təkcə mənmi edirəm deyə düşünülən şeylər - timidus - gecəyə bir mahnı paylaş
    2. girişir, zor eliyir. sen bacarmırsan o bacarır. bilmirem söhbet konkret olaraq neden gedir, amma senin girişmek dediyin şey, o qavrama nece yanaşmağındı evvela problem. bir qıza görüşmek teklif eliyirsense ya yüngülvari bir şeyler sene göre girişmekdirse, onunçün normal bir şey ola biler. ala, mal, arada o qeder mesafe varken, o qeder şans varken niye bele bir şey elesin mentiqle fikirleş bir.

    ikincisi de ki o entrydeki hamı mene girişir deyen qıza ayıb olsun. hansı ki, bextiyar hacıyev söhbetinde qız qınanmışdı. bla, niye bu qeder dartırsız özünüzü dağ başınıza qoyub üstelik bunu elinizde kozura çevirmeye çalışırsız ki?

    üçüncüsü de, yazıb yavşayıb zor eliyib, burda seni inciden nedi? 2 nefer arasindaki münasibet üçüncüye gedib çıxırsa problem melumdu kimdedi.

    dördüncüsü, dava axtarırsan, qardaş? bunu bele beyan elemekle ne qazanacan? görende üzbeüz de, ya mesaj yaz zeng ele. niye bele nifret dolusuz ala?

    timidusun vekili veya heyranı falan deyilem, günahsızlaşdırmaq ve ya sudan quru çıxarmaq fikrim de yoxdu. amma sizin elediyiniz çox iyrencdi. biraz adam olun.

24 əjdaha

pampiniformis
#172440


22.06.2015 - 23:46
+330 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...