bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sosial media

əjdahalar   googlla
twitter - facebook - instagram - sözaltı günlük - tiktok - sözaltı sözlük - mehman hüseynov - erməni - peysər
    4. mide bulandiran insanlarin bas cektiği ortam.hamı birşey bilir,güya hamı en vazgeçilmez.fikir verin hamı sevilmeyi gözlyen tipler.burda qız-oğlan ferqi yoxdur.oğlan qıza nese dese abazan,qız oğlana nese dese kaşar damgası yiyecek.bes o vaxt niye en gözel ve alımlı şekiller yüklenir profile?niye heç biriniz ev hallarını göz qabağına qoymur?çünkü özünüz kimi saxtasınız.heyatında kitap oxumayan,heyvanlara qram sevgisi olmayan insanların yapmacık şekillerle,hareketlerle cirit attığı koşu sahası.madem çok real insanlarsınız niye en ağıllı,en mutlu menem profili çizirsiz? bir defe bir konu hakkında bilgim yox diyemez eziklik hisseder,bir gün mutsuzum diyemez,güya hamı onun mutsuzluğunu gözdeyir.

    ikinci kısım ise marka düşkünü insanlarımız.ay gerizekalı daha dünen anan,atan balaca esnaftan sene yupka,şalvar,ayaqqabı almırdı?ne ara elinde kırış kırış olmuş zara,bershka brednlerinin poşetini gezdirirsen?sorsan en zor brendler bunlar(cahil olmak farklı zanaat vessalam).

    üçüncü kısım teknolojik aletlerle hava atma eşiği.beats,apple ürünleri favori brendleridir.onlara göre dünya appledan önce ve sonra olmağ üzre ikiye ayrılır. her zaman bu aletletler övünür,aldığı iphone,imac,ipad ile statü kazandığını sanır ve sosyal medyada paylaşır.bu tip insanların yanında hemişe ezik birer dostları olur.özü alfa olmadığı halda onun üzerinden ego tatmini yapar.

58 əjdaha

akbilibitenadam
#186192


06.11.2015 - 22:45
+300 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...