bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

ali and nino

əjdahalar   googlla
əli və nino - bitirilə bilməyən kitablar - bir nəfəsə oxunan kitablar - məhşur birindən imza almaq - yeraltından kitablar - yeraltı kitab kafe - soyuq əllər isti ürək - lev nissembaum - əli və nino - ali and nino mağazasını boykot etmək
    13. demeli sevgililer gunu ucun aksiya fikirlesibler. sade lakin maraqli ideadi eslinde. demeli kitabla selfinizi cekib ali ve ninonun resmi facebook sehifesine gonderirsiniz. en cox like sahib olacaq istirakci magazadan 20 manatliq kupon qazanir. amma ve lakin gozel memleketimin gozel insanlari bunuda yanlis anlayir belelikle selfi evezine kitabi,basini, kofe bardagini cekib gonderirler. bu edende kitab oxuyan aydin genclerimizdi. olsun turk demis her seye ragmen qoy kitab oxusunlar,ozlerini inkisaf etdirsinler.
    diqqetimi ceken bezi meqamlar:
    1. resimleri daha cox qadin* qiz uerler gonderir. buradanda 3 variant ortaya cixir. a)qizlarimiz avropalilasib ve daha internetlerde resimlerinin gorunmesinden narahat olmurlar. b) bu qizlarin qardaslarida normallasib ki, bacilarinin resimlerini internetlerde gormekden problem yasamirlar. c) en esasi qizlar oglanlardan daha cox kitab oxuyur.

    2. turkce oxunan kitab sayisinda bariz ustunluk var.

    3. kreativ genclerin sayida yeterincedir.

    ozel not: bir qiz user otaq dolusu kitabi ve corabli ayaginin resmini gonderib. qizin sehifesinden resmine baxdim. affedrsiniz bi boka benzemir amma otaq dolusu kitab oxuyubsa o qizi 3 defe opub basa qoymaq ve hec vaxt incitmemek lazimdir.

1 əjdaha

qasim
#198055


12.02.2016 - 02:00
+220 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...