bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

mustafa kemal atatürk

əjdahalar   googlla
türkiyə - türklərin sevilməyən cəhətləri - tarixi fotolar - kaş ki ölməyəydi deyilən məşhurlar - mükəmməl sözlər - qibtə edilən türklər - yunanıstan - ziya gökalp - beşiktaş
    82. atatürkü anlatmaya kelimeler yetmez. ne desek az gelir. o öyle büyük bir liderdir ki yüzyıllar sonrasını görebilmiştir. candır canandır, anadolu dur, türkiye dır. aziz nesin in güzel bir sözü vardır. türk halkının %60 ı aptaldır ve çok haklıdır bu sayı su an %70 leri de aşmaktadır. halkımız aptal olduğu için atatürk ün değerini anlayamamıştır. onun öğretileri yerine dini siyasete alet eden din tüccarlarının peşinden gitmiştir. türban diye diye hırsızlara oy vermiştir. şuanda bir ortadoğu ülkesinden farkımız bulunmamaktadır. diyecek çok şey varda uzatmanın anlamı yok. mekanın cennet olsun atam.


    atatürkü izah etməyə sözlər çatmaz . nə desək az gəlir . o elə böyük bir liderdir ki əsrlər sonrasını bilmişdir. candır canandır , anadolu dur , türkiyə dır . əziz nesin in gözəl bir sözü var. türk xalqının % 60 ı axmaqdır və çox haqlıdır ki sayı su an % 70 leri də aşmaqdadır. xalqımız axmaq olduğu üçün atatürk ün dəyərini anlaya bilməmişdi . onun təlimləri yerinə dini siyasətə alət edən din tacirlərinin arxasından getmişdir. türban deyə deyə oğrulara səs vermişdir. şuanda bir yaxın şərq ölkəsindən fərqimiz yoxdur. deyəcək çox şey varda uzatmanın mənası yok.mekanın cənnət olsun atam .

əjdaha

tcmustafa
#208184


04.04.2016 - 04:18
+75 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...