bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

humanizm

əjdahalar   googlla
müharibə vaxtı humanizm istəmək - qarabağ müharibəsi istəyən insan - sözaltı sözlük - humanist - xocalı soyqırımı - xocalıda diri diri yandırılmış millətin nümayəndəsinin erməni sevgisi - səfərbərlik olsa müharibəyə gedəcək yazarlar - humanizmi götündən anlamaq - feminizm
    8. yuxaridaki kimi debil turkiyelilerin anlamayacagi sey.

    qisaca desek sen iki qonsu bir-birini sikdiyin vaxt, 20 yasinda usaqlari gulle onune verdiyin vaxt dunyanin o terefinde hemin yaslarda bir qiz 100 illik riyaziyyat problemini hell edir. hemin gulle onune atdigin adamlar belke elm adami olacaqdi, belke boyuk isler gorecekdi. ya da her seyi sikdir edin. hecne olmasin. onlarin yasamaq haqqi var idi. sizin bu poxdan dusunceniz yuzlerle insanin haqqini elinden aldi. sirf eliyev ve qadini hansisa sergiye getsin deye, xarice pul qacirsin deye. onlari hec kim xatirlamayacaq. o bos-bos danisan milliyetciler, vetensuvenler, siz hec biriniz men ozum qarisiq sikimizde olmayacaq. ancaq ortada ne oldugu bilinmeyen bir savasda her iki terefden olen yuzlerle genc var.

    bunlarin olmeyi sizin qozunuza deyil. siz gah din, gah veten gah da nese bir pox adi ile bu adamlari gulle qabaqina verirsiz. he humanizm pisdi, muharibe yaxsidi.

    not: birde turkiyelilere. xahis edirem sikdirin gedin poxdan dusuncelerinizi oz poxdan sozluklerinizde yazin. qafqaz qartali imis. omru boyu qafqazi gormeyib qafqazli olub basimiza.

10 əjdaha

edward witten
#209682


09.04.2016 - 03:24
+225 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...