bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

john lennon

əjdahalar   googlla
john lennonun şərəfsiz olması - kaş ki ölməyəydi deyilən məşhurlar - fripp - the beatles - yoko ono - mark chapman - elvis presley - əlaqəsiz adamlar tapma sənəti - imagine
    8. ela ozune mexsus ifa ve musiqi terzi olan, sosial mesuliyyetini de yaxsi basa dusen bir musiqici. bezileri onu beatles dan da taniya biler. cox ela stili olub ister geyimde ister davranisda, sozun esl menasinda genc yasayib tam yasayib ele genc de dunyadan kocub. eynekleri hemise diqqet cekir daim terz deyisdirib. men onu " stand by me" cover ile xatirlayiram -cox ela oxuyub mahni ozunun olmasa da. yasasaydi en az beatles dan dostu olan mccartney qeder album satardi. ne qeder cool gorunse de anasina qarsi cox hessas olub, acilar cekib (maraqlananlar nowhere boy a baxsin).
    " lennon 5 yasinda olarken anasi herzaman ona deyermis ki, xosbext ola bilmek heyata acardir. mektebde bir gun muellim tapsiriq verir ki "boyuyende ne olmaq istersiz?" movzusunda insa yazin. lennon kagiza yazir "xosbext". muellimse deyir ki ona tapsirigi basa dusmemisen. lennon da onlara "heyati basa dusmemisiz" cavabini verir.

əjdaha

jave06
#22063


08.12.2012 - 20:10
+330 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...