bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

yazarların digər yazarların 17 yaşlarındakı hallarına deyəcəkləri

əjdahalar   googlla

    1. öz 17 yaşıma deyecek heç bir şeyim yoxdu. böyük anlamda meni çevreleyen ortamın mehsulu olduğuma göre eyni ortamda 100 defe de doğulsam nese deyişmeyecekdi. ona göre de 17 halıma nese demek istemirem. ümumiyyetle bundan qabaqki heç bir yaşıma nese demek istemirem. deyesen lazım olandan daha tez bilgeleşdim aq.

    her ne ise. konumuza geri dönelim. burda gözüm önünde böyümüş olan bir diger yazarın tineycer vaxtlarına bir şeyler demek isteyirem. eslinde bayaq demek istediklerimin bir hissesini whatsapp'dan sesli mesaj göndererek dedim.

    cigerim deyesen 17 yaş yox, 18 yaşında gördüm seni ilk defe. taksimde bir qrup azerbaycanlı telebe ile birlikde neyi ise protesto edirdik. biz galataray lisesinin qabağına gelmemişden qabaq siz artıq azerbaycanın istanbul baş konsulluğunun qabağında o zamanın perspektivli rokerlerinin birinin bir mahnısı ile protesto etmişdiniz. ereb baharının razqar vaxtı idi. bundan tesirlenmiş bir qrup gencle bir arada idin.
    facebookda organize olmuş genclik galatasaray lisesinin önünde görüşdük. elimizdeki brandalarla, lozunqlarla, gitaralarla soyuq bir mart günü "ilham redd ol" mealinde bir az qışqırmışdıq.

    sonra indi xatırlamadığım bir bara getmişdik. inqilabın gelecek perspektivlerini tartışmaq üçün :d vay aq.

    hitlerin pivnoyda inqilab başlatdığı kimi, biz de taksimde bir barda çay içe-içe danışırdıq.

    bele bir ortamda başladı dostluğumuz. tecrübesiz ve sırf istedad dolu parıldıyan bir mücehvere benzeyirdin. indiki ferrarisini satmış bilge adam havaların yox idi. çok sıradandın lan. ama iyiydin -*
    heraretli tartışmanı, qulağındakı sırğanı ve uzanmaqda olan saçlarını xatırlayıram.

    sonraları taksimde ıspanak barda neçe yüz litr pive içmişik xatırlamıram -*

    senin dönüşümüve şahid olmuşam. kitab zövqünün, film zövqünün, saçının, qadınlar haqqında fikirlerinin, dünyaörüşünün ve nihayetinde bütün olaraq senin indiki halıva nece dönüşdüyüne anbaan şahid olmuşam.

    iyi bir deneydi lan bu.

    o vaxtkı halına deyecek bir sözüm varmı deye düşündüm? var aq. eslinde indiki halına da deyeceyim bir sözüm var.
    bir az daha düzenli tertipli ol.

    tamam, hele ki, bir türlü yazıb bitire bilmediyim "intellektüel qaqaşların seks problematikası" entry-min esas qehremanı olacaq qeder sene heyran olmuş ola bilerem. ama gözünü seviyim lan, külqabın dolanda zibil qutusuna boşaltmağı ihmal etme.

    cansın!

7 əjdaha

cizız krayst
#229012


10.09.2016 - 20:26
+195 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...