bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

pizzagate skandalı

əjdahalar   googlla
dönərgate

    #sözaltı wiki təsadüfi wiki gətir

    yazarın wiki entryləri: associated press arxivindəki azərbaycan videoları - yaddaş - milgram experiment
    1. sol frame'de madeleine mccann basligini gorunce paylasma ehtiyaci yaranan skandal. eslinde heleki skandal demk olmaz cunku butun iddialar internet istifadecileri terefinden ortaya atilib.

    icinde varlilarin, siyasetcilerin, incesenet xadimlerinin de oldugu gizli bir pedofiliya teskilatinin oldugu iddia edilir. mesele internetin kanalizasiyasi olan 4chan daha cox ise reddit'de bir nece ildir seslendirilirdi ancaq son donemlerde wikileaks terefinden sizdirilan emailler yeniden meseleni qizisdirdi. basdan onu deyim ki meselede pizzanin ne elaqesi var deye sorusabilersiniz, deyirlerki pizza pedofillerin şifreli danisigi ucun yaratqidlari bir dildir. cheesy pizza=child porn ve.s

    hillary clintonun kampanyasini idare eden john podestanin maillerinden yola cixaraq washingtonda yerlesen comet ping pong adlı bir pizzacinin bu zengin insanlar ucun sex ve diger eylenceler ucun az yasli usaq temin etdiklerini yazirlar. demeli bir nece adla tanis olmaq lazimdir. bu pizzacinin sahibi James Alefantis adli bir şexsdir. bu mekanda hem barack obama hem de hillary clinton ucun defelerle fund raising toplantıları kecirilib, eyni ile yuxarida behs etdiyi john podesta ve qardasi Tony Podesta oz ad gunlerini her zaman burda qeyd edirmisler.

    https://i.sli.mg/1MqPHA.png


    subheleri quvvetlendiren ve insanlar terefinden iddialari guclendiren seyler ise dogurdan da qeribedir. bu pizzacinin dizayni ve.s qonaqlarin diqqetini cekir her zaman. burada kecirilen partylerden birinde qeyde alinmis bir video var hansiki aparici maska taxir ve ses deyisdiriciden istifad edir ve icinde supheli cumleler kecen (usaqlarla bagli) cixis edir.

    john podesta, son donemlerde olduqca Şiddet ve manyakliq terkibli sergiler keciren Marina Abramovic adli bir art performance ustasinin yaxinidir ve onun eserlerinden bezilerini evinde saxlayir. bunlardan biri meshur pedofil, qatil ve hannibal olan jeffrey dahmer'in qurbanlarini oldururken qoydugu pozisyonu tesvir eden bir heykelidir meselen. bunu da alefantisin instagramindan oyrenirik. eslinde bir cox subut alefantisin instagram hesabindan ortay cixib. iddialardan sonra profilini gizli etse de arxivden bu postlara ulasmaq mumkundur ve dogurdan da tuk ureperticidir.

    bu yazilari ve daha coxunu melum reddit basligindan izleye bilersiz
    https://www.reddit.com/r/The_Donald/comments/5b1qtf/comet_ping_pong_pizzagate_summary/

    olaylari izah eden bir foto: https://i.sli.mg/zYCBXp.jpg

    3 deqiqelik video:
    (youtube: )

12 əjdaha

roux en y
#237219


16.11.2016 - 02:37
+1031 oxunma
wikiləyən: bayerlik



hamısını göstər

üzv ol

...