bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

2016-cı ilin ən uğurlu filmi

əjdahalar   googlla

    2. 58 milyon $ büdce ile çekilib 782.6 milyon $ gelir elde eden deadpool finansal cehetden ilin en uğurlu filmidi. subyektiv olaraq mene göre en uğurlu, gözlediyimden daha yaxşı çıxan 5 film de aşağıdakılardı:
    5. civil war - ilin en çox gözlenilen filmi idi bir çoxları üçün. gözel bir iş ortaya çıxdı. amma gözlediyimin çox da üstünde bir şey vermedi mene.
    4. zootopia - izleyenlerin çox hype-ladığı, yene de çox şey gözlemeden açıb izlediyim bu animasiya filmi meni müsbet cehetden teeccüblendirdi. izledikden sonra linkini bacıma atdım ki, bunu uşaqlarına izlet. çünki heqiqeten bele deyerli animasiya filmleri çox çıxmır.
    3. rogue one - bu film subyektiv olduğum üçün burdadı, etiraf edirem. the force awakensdan sonra star warsa içden-içe küsmüş biri olaraq, mene ne death star-ın planlarının oğulanmasından deyen biri olaraq bu filmi gözlediyimden çox sevdim, gözlediyimden çox 4cü filme referans verildi, gözlediyimden ferqli ve gözel bir final sehnesi ile bitdi.
    2. deadpool - bu filmin finansal uğurunu onsuz da yuxarıda qeyd etdim. finansal uğurunun yanında deadpool kimi bir obrazı gözel bir şekilde göstermenin özü de bir uğurdu. comicslerdeki "deadpool kafası" filmde de çox gözel bir şekilde gösterildi.
    1. arrival - heç bir şey gözlemeden, haqqında heç ne bilmeden, vaxt öldürmek üçün getdiyim bu film bu il izlediyim en gözel film idi. bu film haqqında fikirlerimi onsuz da #237126 da yazmışam, bir de uzun-uzun yazmağa ehtiyac yoxdu.



hamısını göstər

üzv ol

...