bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

yazarların ilk sərxoş olduğu yaş

əjdahalar   googlla
dünənin ən bəyənilənləri
    4. yaş olmuşdu 23.
    bu yaşa qədər burax serxoş olmaği ağzima siprtli içki bele deymemisdi. nece deyerler ergenem içki miçki boş şeydir o dönemlerde menim üçün. damarlarımdan sadece milliyetçilik axır o dönem.

    international bir ortam var. rusu, farsı, gürcüsü, nigeryalisi, italyani, türkü ... her kes 50 50 vurur. biz ise (türkle) bunları dine imana çağırır deyilen, oxunan fetvalardan behs edirik.
    gürcü en sonunda siz türk değilsiniz? ne bileceksiniz araq nece içilir dedi. din, iman her şey yaddan cixdi cünki söz bir başa millete girirdi. bildiğiniz coca - cola stakanında (boğazı geniş olan) dodaq yeri buraxmadım, sonuna qeder doldurub bir nefese başıma çektim. eminlikle deye bilerem ki, o yaşıma qeder bir nefese su bele içmemişdim. son gurtumda gözlerime qaranlıq çökdüğünü, içimden bir alov çıxdığını his ettim. ondan sonrası ise özüme göre onlara qapağı qoymuşdum. ama giren mene girmişdi bunu qebul etmesem de o dönemlerde.

    o gün kurtlar vadisi de var idi. kurtlar vadisini o dönem izlemesem de seher durub türke, bölümü başdan sonra qeder danışmışdım. o da mal mal üzüme baxıb sonunda mene” sen bölüm gedende yatırdın amk” demişdi…

    ama ondan sonra demek olar ki, serxoş olmuram veya ola bilmirem…

6 əjdaha

azturka
#248074


07.03.2017 - 21:50
+160 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...