bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sevmək

əjdahalar   googlla
sözaltı etiraf - sözaltı günlük - sevgilini sekslə məşğul olmayacaq qədər sevmək - uzaqdan sevmək - türklərin sevilməyən cəhətləri - #sözaltı şeir - sevgi - azərbaycanı sevmək - düşün ki o bunu oxuyur
    2. insan qeribe mexluqdu. iller keçe-keçe özün haqqında nelerse öyrenirsen.

    senin haqqında bezi şeyleri senin etrafıdakı insanlar senden daha yaxşı bilir. ne qeder praktik olduğunu, bezi problemlere nece çözümler getireceyini, qısacası sizden nece fayda elde edeceklerini etrafınızdakılar sizden yaxşı bilir.

    bir de sizin özünüz haqqınızda bildiyiniz şeyler var. fetişleriniz, seksual fantaziyalarınız, xeyallarınız, arzularınız, ideallarınız, qehremanlarınız ve saire.

    bir de senin neinki başqalarından, hetta özünden de gizletdiyin sirler var. seni derinden sarsan ve seni heç vaxt terk etmiyecek hisslerin. sehv elemiremse 9-cu sinifde qeyri üzvi kimya dersinde elementlerin teyini behsi olurdu. filan reaksiya sonrası filan rengde çöküntü varsa bu filan elementdi, filan iy varsa bu filan elementdi ve saire.

    insan olduğumuzu da teyin eden şeyler var. paltar geyib, üzümüzü qırxıb işe getmek, ayın axırında filan qeder maaş almaq insan olduğumuzu teyin elemir. ümumiyyetle bir varlığın insan olduğunu teyin elemek çox çetindir. insanların bir çoxu pelevinin "чапаев и пустота" eserinde gösterdiyi kimi boşluqdu, müqevvadır.

    şexsen özümüzün insan olub olmadığımızı teyin etme reaksiyası bezen ağrılı olur. müeyyen hadise iller sonra ilk günkü kimi boğazında düyünlenirse, üreyivin şiddetle atmasına sebeb olursa, seni ağlada bilirse ve ya eksine sebebsiz yere xoşbext ede bilirse belke de reaksiyanın neticesi uğurludu. labaratoriya neticelerine göre sizin insanlığınız teyin olunub demekdir.

    sevmek haqqında yazmaq isteyirdim. nese yazmağa cesaretim çatmadı.

    insanlığı teyin edilmiş bütün varlıqlara reverans ederek bitirirem naçizane tespitlerimi.

    bir kısmınız cansınız, darılmaca yok :*

10 əjdaha

cizız krayst
#248634


13.03.2017 - 21:32
+225 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...