bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

yaxçı oğlan

əjdahalar   googlla
öldürən yaxçı oğlan sözləri - keçən ayın ən bəyənilənləri - öldürən facebook statusları - yaxşı oğlan - eyyub yaqubov - mini yubka geyinən qıza pis baxan oğlan - dünənin ən bəyənilənləri - azərbaycan mafiyaları - azərbaycana nifrət etmə səbəbləri
    14. (baxma: neandertal insan)

    bu tipler özlerini "kişi" adlandıran tiplerdi. ellerinde tesbeh, çox vaxt çeçenka saç bla bla. heyat felsefeleri "her eline tesbeh alan yaxçi oğlan olmaz, her oxuyan molla nesreddin kişi"

    bu tipler sosial şebekelerde qızlara, qadınlara, yaşayan mumyalara bele erotik mesajlar ataraq onun bunun anası, bajısını narahat edirler.

    kruqları olur bunların ele bilin ki qebiledi.

    siyaset danışmaq hobbileridir. o qerdeşden, bu qerdeşden eşitdiklerini sizin yanınızda danışar, eger ferqli görüşleriniz varsa sizin görüşünüzü ezmeye çalışıb özlerinin siyasi görüşünü sizin bilinçaltınıza yeritmeye çalışmaq, en önemlisi ise müneccimlik ederek proqnoz qoymaqdı. "erdoğan kesecek de buların axrını." "putini bir ile qalmaz öldürerler." "almaniya dağılır." bla bla bla
    yaxçi oğlan olmaq isteyenlerin nezerine olmayin! özünüzü gözden salmaqdan başqa bir işe yaramırsız. varavskoy falan bele şeyleri öyrenmekdense gedin dünya görüşünüzü artıracaq şeyler öyrenin.

2 əjdaha

xarri
#252276


05.05.2017 - 11:38
+210 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...