bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

dmt

əjdahalar   googlla
enter the void - epifiz - azərbaycan - intihar səbəbləri - lsd - gələcəkdə mütləq ediləcək şeylər - tool - ölümsüzlük - psychedelic

    #sözaltı wiki təsadüfi wiki gətir

    yazarın wiki entryləri: dmt -
    12. DMT bezi bitkilerde tebii halda olur. LSD-den guclu halusunagen tesire malikdir. Cenubi Amerika hindulari, qebilelerin shamanlari transa dushmek ucun esas istifade etdiyi DMT olub. Hazirda Cenubi Amerikada yashayan qebilelerde de qebul edirler. Bu yolla tebietle, heyvanlarla elaqeye girdiyini dushunurler. DMT-nin maraqli terefi ondadir ki, LSD-den ferqli olaraq halusunasiyalarin coxsu bitki ve heyvanlar alemi ile bagli olur. Bir nov DMT qebul eden adam tebietle vehdetede daxil olur (lap Avatar filmindeki panteizm inancli din yadim dushdu). Ve hec vaxt gormediyi qeribe mexluqlar da gorurler. C.Amerika hindu medeniyyetinde gorduyunuz qeribe heroqlif, divarda yonulmush shekillerde gordukleriniz de esasen DMT tesirinde hindularingozlerine gorsenenler olub. Hemcinin yerli shamanlar animizme daha meylli oldugu ucun muxtelif ruhlarin, tanrilarin heyvan bitkilerde gizlendiyine inanirdilar ve DMT-ni bitki cayi kimi qebul edende bu heyvani ruhlarla kontakta girirdiler.
    Terkibinde tebii halda DMT olan 5-6 bitki varsa hamisi da Cenubi Amerikada yetishir. Hemin bitkilerden hazirlanan Ayauaska adli bu enenevi cayi yeqin bir cox hindu qebileleri ile bagli kinolarda da gormusuz. Axsham ocaq qabagina yigishib, hemin caydan qurtum qurtum icerek xiyar olub qalirlar.
    Youtube videoda ise DMT, sehirli gobelek, lsd tesirinde gorune bilecek canlilar, kaleydoskop formalar vizualizasiya olunub. Bu arada mahni ozu de eladir.
    https://www.youtube.com/watch?v=awChThLHAKQ

3 əjdaha

brainqasım
#256925


11.07.2017 - 04:04
+4580 oxunma
wikiləyən: zazoza



hamısını göstər

üzv ol

...