bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

islam

əjdahalar   googlla
əsl islam bu deyil - bütün dinləri buraxıb islamla məzələnən ateist - qasim - məhəmməd peyğəmbər - islamdan çıxanın türklükdən də çıxması - iran - quran-i kərim - məhəmməd əmin rəsulzadə ensiklopediyası - işid
    56. o terefde supriz olacagina cox inaniram. here oz heyati, etraf muhiti ve secimlerine gore ferqli noqteden ferqli sekilde qiymetlendirilir. ozu axtarib uzerinde dusunub inanmadigi muddetce kimse meni inandira bilmez ki, hindistanda dogulsaydi ailesi ve etraf mühitinin yon verdiyi kimi olmayacaqdi, onlarin inandigina inanmayacaqdi.basa dusmediyim birsey ise muselmanlarin herseyi qazanmis, başqalarından ustun kimi davranib inanmayanlara yaziq gozuyle baxıb heyflenmesidi. menasiz seylerle omur kecirir bir umidle ki o biri terefde yaxsi olacaq. normal munasibet quran, sual ve iradlara aciq, uzerinde dusunduyu ve secdiyi bir seye inanan insanlar var onlara ayri hormetim var.
    "iş, ne sizin kuruntunuza, ne de kitap ehlinin kuruntusuna göredir" (nisa 123), 49 defe " eql etmezmisniz" deyen kitabin, allahin teriflediyi muselmanlar bunlardimi?



hamısını göstər

üzv ol

...