bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sözaltı sözlük

əjdahalar   googlla
dünənin ən bəyənilənləri - sözlükdəki türkiyəli yazarlar - sözaltı etiraf - keçən ayın ən bəyənilənləri - sözaltı sözlük üçün tövsiyələr - ekşi sözlük - gec kəşf edildiyi üçün heyifsiləndirən şeylər - qasim - sözaltı tarixçə - yeniliklər
    946. moderatorlarin bir meni oldurmediyi qalib. her entry silinir, hansi ki, tutduqlari sebeb gulmelidir. her kes kimi menim de oz fikrimi azad sekilde demek haqqim var. yeni bir yazar yazari bisavad gore bilmez, tenqid ede bilmez, kezban adlandira bilmez amma tanimadigi , efirde gorduklerinin sohbetini ede biler. en azindan semimiyem men. nedise onu da yaziram. adsizinsan deaktiv edib meni gunahkar cixarirlar. nedi-nedi olani demisem. ala o qeder yaxsi yazar var hec yazmir, yazir hec deyer verilmir, deaktiv edibler hec xeberiniz yoxdur. men burdan hacibalani nakisi adlandirsam hec kes hec ne etmez amma moderatorlarin birini nakisi adlandirsam umbay edilerem. menim etirazim bunadir. yaziram ? lezzet elemir ? sehv deyirem ? ver umbayi kec o birine. yazilan entrylerin hamisimi bilgi doludur ? yazarlarin penis olcusunden tutmus her gic movzuya qeder basliq var menim yazilarimmi senin bir yerine girir ? adimi baglayiblar ki, hec kes yaza bilmesin. niye ? menden icaze alinib bu barede ? harda bes sizin soz azadliginiz ? agizlarina bir sey dusub niftet besleyirsiz. tutaq ki, besleyirrm sen de menim entrylerimi silerek niftet besleyirsen meni. bu hakimiyyet zor sicir agziniza. ele menimde o ayri.

    bir yazar orda deyir ki, qizlara yeriyir. hani subut ? hec bir yazar qeyd etmedi qizlara yeridiyimi. buyursunlar gostersinler ? moderator lezzet alir bele gopcularin entrylerini silmemekde ? men yazsaydim hemin deqiqe silinerdi. eger bir yazar menim haqqimda yazirsa onunla mesajlarda mezelenmisemse bu menim butun qizlara yerimeyim menasina gelmir. men sozluye hecne qatmiram sozlukle de isim yoxdur sadece bu qerezi qoyun kenara.

4 əjdaha

leporello
#267305


25.01.2018 - 17:39
+250 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...