bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

assassin’s creed 3

əjdahalar   googlla
ən yaxşı oyun soundtrackları - haytham kenway - luis tosar
    4. assasins creed havasını pozmuş seriyadır. heç cür ürәyimә yatmadı. nә tәlәbә assassinlәr sistemi, nә dә geyimlәri. revelationsda mәn 2 dәnә 15 levellik tәlәbәmnәn girib bütün elit yeniçәri çastını qıra bilirdim, burda çağırırsan kömәkdәn çox ziyanı dәyir. özü dә 2 dәqiqәyә ölür. geyimini dә, o dövrün amerikan әsgәrinin forması kimi düzәldiblәr, sadәcә kapuşonlu versiya. assassinin o gizәmli havasının içinә ediblәr. mәsәlçün, döyüşmәyi çox seksidi. cәlddi ancaq çox çürükçüdü, 2 saata öldürür bir adamı. qılıncı soxmadığı yer qalmır. ancaq hidden bladelәrlә xәbәrsiz adamı vә ya üstünә qaçdığın adamı öldürmәyi lap әladı. әvvәlki seriyalardakı kimi biçağı soxub, sonra da meyidi sәliqәynәn uzatmır. bir anda bir neçә yaxın hәdәfi öldürməyi asanlaşdırır. hәlә gәrgin vәziyyәtdә qaçanda qabağına ani çıxan adama bir hәmlә ilә soxub, vaxt itirmәdәn qaçmağı lap pakizәdi. digәr xoşuma gәlәn zad, kәndiridi. asmaq fantezisi isә şahәsәrdi * swh

    lәzәt elәmәyәn bir digәr şey, nişan almaq zımbırtısıdı. şәhәrdә gәzdiyin yerdә normal, gözü qaşı lәzәt elәmiyәn kәndliyә soxmaq olmur. gәrәk nişan alıb tutasan bunun üstünә, sonra vurasan.

    dırmaşmağına isә söz ola bilmәz. hәlә divarın üstdә ya ağacda qabağına çıxan maneәlәrin yanından ötüb keçmәyini demirәm. ama, mәsәlçün eagle visionu pox eliyib vurublar yerə. revelationsda eagle vision patrulun marşurutunu göstәrirdi. burda nәyә yarıyır hәlә tapammamışam.

    gәmi sürmәyi, missiyalara sözüm yox, әla idi. bir dә, bu ov falan. sikim için canavarlar elә bil allahdı. ayını, pumanı qatdıyıb böyrü üstə qoyuram ancaq canavar görəndә qaçıb ağaca çıxıram. hә bir dә, qıfıl açmağı çox lüzumsuzdu. skyrimdә daha gözәl alternativi tәklif olunmuşdu.

    ümumilikdә isә oyun, assassin's creed havasını pozub. o abu havanı yarada bilmәyiblәr. nә qaranlıq hadisәlәr, nә dә üzücü itkilәr olmadı, desmond istisna. nә bilim, hәvәsnәn oynadım, hәzz dә aldım. ancaq sanki bir assassin's creed seriyası deyil dә, başqa, maraqlı bir oyun oynadım. qәşәng idi, adamın üstündә tavan var amma bir assassins creed: revelations deyildi.



hamısını göstər

üzv ol

...