bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

cyberpunk 2077

əjdahalar   googlla
the last of us part 2 - bakı - yazarların favorit oyunları - archive - grand theft auto - cd projekt red - cyberpunk - e3 2018 - epic games store - beyninə çip taxılmasından qorxan azərbaycanlı
    12. tonla buglar, glitchler, yarimciq modellemeler, performans problemleri, ps4/xbox one terefindeki biyabirciliq ve bir heftede oyunun isteyenlere geri qaytarilmasi sony terefinden storedan qaldirilmasi, suni intelektin demek olar ki sifir olmasi, masin mekaniklerinin gta vice city seviyesinde olmasi, action/silah ile vurusma hissiyatinin olmamasi ve s. ile cixdigi gunden etibaren sicib batirmis 8(!) ildi develop edilen oyun.
    1 hefte sonra patch getirdiler, onda da save fayli 8 mb ustu olanlarin savei corrupt olur.

    bunlar qeder olmasa da rdr2 de cixanda bezi problemleri var idi ama rockstar qisa muddetde patchlerle hell elemisdi bunu. cunku rdr2 tam bir oyun idi.
    cyberpunk 2077 ise demek olar ki tam bir oyun deyil. sirketin her seyden edek deye hec bir seyi tam etmediyi yarimciq bir alpha oyundu.

    netice olaraq cd projekt red hisseleri artiq 20 faiz deyerini itirib. oyunu maliyelesdiren bezi insanlar artiq firma ceo'sunu mehkemeye vermeye hazirlasir.
    bir terefden de oyunun developer heyeti, hem karantin muddetinde normadan artiq isledildiklerini, hem de oyunun hazir olmamis cixma qerarindan xeberleri olmadiqlarini deyerek sirketi got ayaqina qoymus oldu.

    bu qeder hype edilen, yalan marketing strategiyasi ile oyun dunyasini no mans sky orneyinde oldugu kimi aldadan, 8 ildi gozlenilen oyun,
    bu qeder texniki problemleri bir kenara qoysaq, en azindan yeni nesil xbox series x/sony ps5 konsol ve ya rtx 3000 seriyasi ekran kartiniz varsa sirf hekayesini bitirmek ucun oynana bilir. ama bir cox insan oyundaki bezi ciddi buglara gore hekaye questlerinin davam etmeme/ardinin gelmemesi problemini yasayir.

6 əjdaha

ian curtis
#314151


22.12.2020 - 16:02
+645 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...