bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

august underground

əjdahalar   googlla
qadağan olunmuş filmlər -
    1. Diqqet, diqqet! Birazdan oxuyacaqlarınız heddinden artıq narahat edici olabiler!

    Gore növünde bir film seriyasidir. Fred Vogel filmin başrolu, senaristi ve rejissorudur. ilk film 2001 ilinde çekilib. Film adı bilinmeyen ve görülmeyen biri terefinden çekilen, Baş rol qatil Peter'in ettiklerini esas alır. 2003'te August Underground's Mordum ve 2007'de August Underground's Penance adlı davam filmleri çekildi. Qeyd etmek lazımdır ki filmde nekrofiliden, uşaq cinayetine;
    ensestden tecavüze her cür narahat edici sehne var. Filmin en diqqet çeken ve qalmaqal yaradan xususiyeti filmde heçbir musiqi, effekt ve qurğunun olmamasıdır. Hetta bir ssenarisi de yoxdur deye bilerik. Çünkü qehremanlar qabağına çıxan insanlara istediyini edirler filmde. Hetta bu ettikleri bir ''gore'' filmi üçün de olsa bes qeder narahat edicidir.(Bir qadının sine uclarını kesme ve cesedinin üstünü necis ve sidiyi ile örtme kimi) Bu sebebdendir ki birçox mütexessis ve adi izleyici bunun real olduğunu düşünüb.(Bunun bir sebebi de filmin adi bir el kamerası ile çekilmesidir.) Hetta insanlar bunun real olmadığı haqqında subut da isteyibler. Film seti de kamera arxası adı altında 44 deqiqelik bir video paylaşıb.(Bildirmeliyem ki bu video filmde çekilen şexslerin real heyatda da ne qeder ''qeribe'' insanlar olduğunu gösterir. Video, kamera arxası olmağına baxmayaraq narahat edici olabiler!)
    Yazarın şexsi fikri ve tövsiyesi: Eger ''gore'' növünün fanatı sadist bir gicbeser deyilsizse uzaq olun. Neyinki özüne baxmaq, fraqmanına, hetta şekillerine de baxmayın.
    (youtube: )
    Kamera arxası
    (bax: gore)

2 əjdaha

Jotaro Kujo
#315488


01.01.2021 - 04:22
+280 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...