bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

wtf

əjdahalar   googlla
deyilməsi zövq verən ingiliscə sözlər - güldürən dialoqlar - dünyanın ən çətin sualı - qasim - azərbaycana və ya azərbaycanlılara xas xüsusiyyətlər - güldürən hadisələr - lazımsız məlumatlar - bir qızda dözülə bilməyən şeylər - saintj
    11. Ultra feminist metalhead dostun porçayın ironiya üçün hazırladığı "öl feminist öl" mahnısına görə anti-porçay olmuşdur amma marilyn manson'un "rape room" skandalını eşidəndə marilyn-in tərəfini saxlamışdır:

    Skandalı bilməyənlər üçün buraya kopyala yapışdır elədiyim xəbəri atıram.

    "Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Westworld'ün ünlü yıldızı Evan Rachel Wood, Marilyn Manson'un kendisi taciz ettiğini iddia etmiş ve ardından binlerce destek mesajı almıştı.
    52 yaşındaki Manson ise tüm iddiaları yalanlamıştı.
    Fakat geçtiğimiz günlerde 26 yaşındaki ünlü şarkıcı Phoebe Bridgers, Manson ile ilgili bambaşka bir iddia ortaya attı.

    "Birkaç arkadaşımla beraber gençken Marilyn Manson’ın evine gitmiştik. Kendisinin büyük bir hayranıydım. Evindeki bir odayı göstererek 'tecavüz odası' olduğunu söyledi."

    "Şirket biliyordu, yönetim biliyordu, grup biliyordu. Şu anda kendilerini hiçbir şeyden haberdar değillermişcesine bu olaydan uzaklaştırmaları çok acınası bir durum."

    Bu olayın ardından içlerinde 1999-2001 yılları arasında Manson ile nişanlanan Rose McGowan da dahil olmak üzere gösteri dünyasından birçok kişi Wood'a destek çıktı.

    “Bugün son derece üzgün ve kızgınım ama daha çok gururluyum. Evan Rachel Wood ve eski nişanlım Marilyn Manson’a karşısında durabilen kadınlarla gurur duyuyorum.”

    “Benimle beraberken böyle biri değildi ama böyle biri olmaması daha öncesi ve sonrasında yaptıklarını aklamaz. Artık konuşma vakti. Tekrar ediyorum, gurur duyuyorum. Bir istismarcıya karşı çıkabilen bu kadınlarla gurur duyuyorum. Onlar bizim zamanımızı çalıyorlar. Hayatımızı çalıyorlar, umutlarımızı, hayallerimizi özgürlüğümüzü, cinselliğimizi, aşkımızı çalıyorlar.”

    Ayrıca Manson'un 1997'de beraberlik yaşadığı Jenna Jameson da Manson'un 'Beautiful People' şarkısında kendisini diri diri yakmak istediğini anlattığını ve bu konuşmalardan sonra ayrıldıklarını açıkladı.

    Ünlü rock grubu Limp Bizkit'in gitaristi ve Manson'la da bir yıl kadar çalışmış olan Wes Borland ise “O iyi biri değil. insanların onun hakkında söyledikleri her şey sonuna kadar doğru” dedi.

    'O gerçekten de çok kötü bir insan. Evan Rachel Wood ile beraberken onun evindeydim. Çok korkunç. Diyeceklerim bu kadar.'

    Tüm bu olanların üstüne Manson Instagram hesabından bir açıklama yayınladı:
    “Açıkçası sanatım ve hayatım uzun süredir tartışmaların odağı haline geldi ama son dönemlerde benim hakkımda yapılan tüm iddialar gerçeğin korkunç bir şekilde çarpıtılmasıdır. Tüm duygusal ilişkilerim benimle benzer düşünen partnerlerimle tamamen fikir birliğine dayalı olmuştur. Nasılı ve nedeni bilinmez diğerleri gerçeği çarpıtmayı tercih etmişlerdir. Gerçek olan budur.”
    Bu tartışma daha çok uzayacak gibi. Bekleyip göreceğiz... "

    inanıb inanmamaq hər kəsin öz işidir amma sırf musiqilərini, səhnə performansını ya da ki kliplərini çox sevirsən deyə bir insanın tərəfini tutmaq da ayrı səviyyə mallıqdır. Lap elə ortaya qoyduğu işi sev amma bir məşhura bu qədər bağlanıb elədiyi hər poxun tərəfini tutmaq da xiyarlıqdır.
    Porçay özü də deyib ki mənim kanalım ciddiyə alınası bir kanal deyil. Hər şey zarafat və qara yumor üzərinı quruludur. Yəni bu ikisinin arasından porçayı günahkar görmək də nəme

    Bu günlük də bu qədər. içimi tökdüm indi gedim dərs yazım

2 əjdaha

suzuki akira
#326914


06.05.2021 - 18:13
+265 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...