bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

ər və arvadın bərabər porn izləməsi

əjdahalar   googlla

    1. Sual : Qadinin cinsi isteksizliyini tehrik edici filmlere baxmaqla mualice etmek olarmi ? Bu filmlerin exlaqi ve psixoloji tesirlerini nece qiymetlendirirsiniz ?
    Cavab : her hansi izahdan qabaq bir heqiqeti yaddan cixarmayin : ne vaxt ozunuzle heyat yoldashinizin cinsi elaqelerini yaxsilasdirmaq ucun bele usullara ehtiyac hiss etseniz , bilin ki sizin elaqelerinizde noqsan ve prablemler movcuddur .Ikincisi , hec vaxt cinsi elaqelerinizin yaxsilasmasi ucun tehrikedici amillerin qisamuddetli tesirine urek baglamayin ve onun uzunmuddetli tesirlerini diqqetle arasdirib deyerlendirin ve bu barede melumati sizden cox olan shexslerle meslehetleshin.
    Qadinin cinsi isteyini guclendirmek ucun seks filmlerine baxmagi teklif edenler eger bu tekliflerinde qerezli olmasalar , esidende insani vahimeye salan meseleleri nezere almayiblar. Hemin filmlere baxanlarin onlarin aileye qorxulu tesirinin boyukluyunden xeberdar olmalarina inanmaq cox cetindir.
    Men bir muddet once bu barede genis bir arasdirma apardim ve heyat yoldaslarini bu cur filmlere baxmaqa sovq eden onlarla adamla sohbet edenden sonra bu neticelere geldim.
    1 - bu filmere baxmaq erle arvadin bir birine inaminin itmesine sebeb olur, cunki onlarin her biri qarsi terefin cinsi temin olunmasi ucun muxtelif yollarin oldugunu gorurler ve buna gorede onlarda bele bir tesevvur yaranir ki ,bundan sonra qarsi teref daha cox ve yaxsi hezz almaq ucun bundan evvel hec zehnine bele gelmeyen yollara uz tuta biler.Genc bir oglan mene deyirdi "Bundan evvel eger uzun muddetli seferede getseydim ,heyat yoldasimdan ve onun oz ismetini qoruyacagindan arxayin idim.Lakin onu bu cur filmlere baxmaqa devet edenden sonra ona evvelki kimi inanmiram.Belkede bu esassiz bir vesvese ve teshvishdir , lakin bu fikir meni narahat edir ve hemise gozlemediyim bir hadisenin bas vermesinden qorxuram.belkede bu hadise hec vaxt bas vermeyecek, amma onun azda olsa ehtimalinin olmasi mene ezab verir"
    2-Bu cur filmlere baxandan sonra kisi ile qadinin her birinin cinsi meselelerdeki gozlentilerinin novu ve sayi artir.Elbetde qadinin gozlentilerinin say ve novu kisinin gozlentilerinden ferqli olur.prablem ondadirki kisi onda yaranan hissin temin edilmesi ucun oz qarsisinda hec bir mehdudiyyet gormur ve eger heyat yoldasini oz isteklerinin temin edilmesinde yetersiz gorse ,diger yollar axtarir.
    Lakin qadin bele bir azadliqa malik olmur,bu mehdudiyyet hissi qadina cox ezab verir ve qezeblendirir, qisa zamanda o eseb pozgunlugu ile uzlesir.Cunki o gorurki heyat yoldasi bu cur filmlere baxandan sonra serbest shekilde daha cox cinsi imtiyazlari olan qadinlarla elaqede olmaq imkanina malikdir ve o ozunu butun cehetlerde heyat yoldasinin xususiyyetleri ile uygunlashdirmalidir.Bu bir nov ayri seckilik ve zulmdur ve qadin bundan ondan xilas olmaga yol tapa bilmir.Buna gorede o heyat yoldasindan imtiyaz almaq isteyir : onu cinsi hezz ve rengarenglik axtarishinda azad buraxmaq , bunun evezinde ozu bele bir azadliqa malik olmadigi ucun erinin onun bir sira diger isteklerine diqqet etmesini isteyir.
    3 -Seks filmlerine baxmaga sovq edilen qadinda bir muddet sonra ozunden asli olmayaraq , gizli shekilde heyat yoldasina qarsi nifret yaranir.Cunki o heyat yoldasini ozunun rengarenglik hissinin teminati yolunda maneə hesab edir.Bele ki o hemin filmlere baxandan sonra ozunde yaranan butun tesevvur ve gozlentileri erinde axtarmali ve hetta zehninde bele bashqa yere getmemelidir.Lakin kishi tekce zehninde deyil , emeldede oz cinsi gozlentilerini istediyi kimi temin etmek gucune malik olur.
    4-heyatda xatircemlik ve heyat yoldasina inamla oz vezifelerini yerine yetirmeli olan qadin exlaqa zidd hemin filmlere baxandan sonra yerine yetirmek mecburiyyetinde qaldigi bezi ishlere uz tutur.Cunki o hiss edir ki rengarenglik axtaran heyat yoldasi evden kenarda ehtiras hisslerini temin ede biler .Buna gorede o ( qadin) reqabete bashlayir.bundan sonra onun geyimi ozune baxmagi ve bezenmesi eshq deyil , reqabet xarakterli olur.
    Hemin sheraitde qadin artiq heyat yoldasini sevdiyine gore deyil , onu elden cixarmamaq ucun bezenir ve temizliyine fikir verir, o bu isi rahatliq elde etmek ucun deyil , heyat yoldasinin ve oz hemcinslerinin sherinden amanda qalmaq ucun edir.
    5-kisi bu cur filmlere baxandan sonra onun butun qadinlara baxisi cirkinlesir.bunu onun heyat yoldasida bilir ve bu sebebden hemise erine qarsi hetta ozu imanli qadin olmasa bele , bedbin olur.
    Hemin filmlerde kisiler qadinin malik olmali oldugu butun zahiri imtiyazlara malik - gozel chohreli , mutenasib endamli , misilsiz naz qemzeli , kisinin ureyi isteyen yaxinliq usullarina beled , saatlarla yorulmadan kisilerin cinsi ehtiyacini temin eden - qadinlarin lut bedenini gorurler.Hemin filmlerde olan qadinlarin sanki cinsi meselelerden ve kisinin cinsi isteyini temin etmekden bashqa hec bir isi yoxdur.bizim bezi xamxeyal kisilerde hemin sehnelerin tesiri altina dusub ele bilirlerki qadin heyati ancaq bele olmalidir.daha bilmirlerki hemin filmlerde gosterilenler kisi ile qadinin heyatda qarsilasdiqlari heqiqetlerden cox ferqlidir.bundan elave hemin filmlerin istehsalcilari ve aktyorlarini maraglandirmayan yegane mesele ailenin qorunmasidir.
    Hemin filmlerde olan kisilerde boylu-buxunlu , cinsi yaxinliq qaydalarina beled ve qadinin cinsi teminatinda cox meharetli olurlar.cox az qadinin heyat yoldasi hemin imtiyazlar baximindan onlara tay ola biler.filmlerde nece qadinin ohdesinden gelen kisiler olur, halbuki ola biler hemin filmlere baxan qadinlarin erleri hec oz heyat yoldaslarini duzgun temin ede bilmesinler. Buna gorede qeyd edilen filmler qadini dahada ehtiraslandirir ve onun şövqünü artirir amma o eri terefinden temin edile bilmir.

    Dr.Yusif Qulami - evlilerin kitabi kitabindan

3 əjdaha

daxili heyecan
#336122


11.09.2021 - 05:33
+3711 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...