bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

podkast

əjdahalar   googlla
söhbətgah - femiskop - #sözaltı podkast - qıy vaar! - yazarların spotify xülasələri - sözaltı sözlük - sözlük yazarlarının dinləməkdən bezmədiyi mahnılar - keçən ayın ən bəyənilənləri - biseksual - spotify
    9. ciddi derecede ADHD problemim var, bu problem sebebinden kitab oxuya bilmirem ortasinda durub xeyallara daliram ve ya sadece sebrim catmir. Oxumagi cox isteyirem, usaq vaxti cox oxuyurdum amma alinmir uzun illerdir. Son 3-4 ildir dinlediyim ve inanilmaz zovq aldigim seydir.
    fularsiz entel - hele ankarada telebe iken kitabxanaya seher tezden durub ders oxumaga gedirdim, ortasinda eksiye girib immanuel tolstoyevskinin entrylerini oxuyurdum, ders zad da sikdirirdi, sonra oxudugum movzular haqqinda musiqi dinleyib siqaret ceke ceke dusunmek ucun fasilelere cixirdim, fasilenin biri de 3 saat cekirse avtomatik o gun yalan olur. Ne ise, bu yazarin gel zaman get zaman blogunu tapdim, onu da oxudum, sonra podkast buraxmaga basladi ve men yerli dibli girdim.

    hetta kecen il uber edende bele musiqi yerine podcast acirdim, taksi isini gore gore diger yandan ferqli movzularda podkastlar dinleyerek beynimi guclendirirdim.

    Podkastin heyatimda cox ozel bir yeri var, omur boyu podkast dinleyib, sonra musiqi ile onu dusunub, sonra da dincelmek niyyetine komediya janrinda bir sitcom ve ya stand up acib izleyerek yasaya bilerem. yemek, seks, yuxu, saymiram onlardan 2si yoxdur heyatimda onsuz, kolbasani kesf edenden de allah razi olsun.

    fularsiz entelin butun podkastlarini meslehet gorurem, beynimin inkisafinda cox xususi yeri var o adamin.

    kaltin podkasti - heqiqeten inanilmazdir, mizah turklerin ve ingilislerin isidir geri qalan her kese pox yemek duser dedirdir. inanilmaz bir geyik kapasiteleri var. kecen defe dovlet idaresinde cox problemli bir isin dalinca getmisdim. ukraynalilar sagolsunlar sovetden oyrendikleri butun korrupsiyani getiribler deye yer goturmek donub olub qlobal problem. Buna gore de 8de acilan idareye normalda 7de gedib sirada durmali idinse indi gece 3-4 kimi getmelisen. Bir teher 5de getdim, 3 saat zaman musiqi ile kecmez dedim, bu kanalin heresi 50 deqiqeden 3 dene podkastini acdim, o qeder guldum eylendim ki etrafda hami gic olmusdu. Sagim solum seher tezden ayaquste esebi gozleyen 100e yaxin adamla doludur, men de ele hey gulurem. O derece ugurludurlar.

    joe rogan - cox deyerli adamlar cagirir, doyuscuden tut yaziciya, standupcidan tut is adamina, proflar daha neler neler, amerikanin da getirdiyi avantaj var ki ferqli insan profili var elinde ve mohtesem is cixardir.

    endiseli psikolog - kanadada yasayan psixoloq olan amma migrant heyati sertlerinden usaq baxiciligi eden bir psixoloqun cox semimi podkasti. Hec bir nizam disiplin yoxdur, sohbet kimi danisir, bir gun portagaldan danisir amma axirda maraqli bir yere baglayir. maraqli qizdir.

    bir suru var spotifydan baxib editleyerem buralari.

3 əjdaha

heyoka
#357370


16.08.2022 - 19:17
+798 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...