bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

redhack

əjdahalar   googlla
anonymous - ubuntu - orospucocuklari.org - melih gökçek - sözlük hack olunsa baş verəcəklər - 28 iyul 2013 ekşi və inci sözlüyün hack olunması - fuat avni - suavi - ayyıldız tim
    10. wikipedia səhifələrindən haqqlarında biraz məlumat əldə edə bilərsiniz;
    http://tr.wikipedia.org/wiki/RedHack

    halk tv danışıqlarında link danışan yoldaşın diksiyonu, səs tonu insanı heyran edir. 2 saat dayanmadan danışaraq hər mövzuya toxunması isə məsələlərini demirəm hələ.



    --spoiler--

    sizler aracılığıyla son söz olarak şunu söylemek istiyoruz lale hanım,

    eğer bir gün yakalanırsak; bizler de büyük devrimci önderlerimiz, öncüllerimiz, ağabeylerimiz, yoldaşlarımız gibi vaktinden önce durdurulur, düşer ya da muhtemeldir katledilirsek tüm halkımıza vasiyetimizdir:

    “eğer gerçekten bugüne kadar yayınladıklarımızla, yaptıklarımızla, duruşumuzla, -hak ediyorsak, hak ettiğimize inanıyorsanız- sokağa çıkın ve eşit, adil, sömürüsüz bir dünya kurmadan evinize dönmeyin, sevdiğinizin koynuna girmeyin, hasadınıza gitmeyin, o çeliğe su vermeyin”

    çünkü bizler, o büyük devrimciden aldığımız şiarla devam ediyoruz. çünkü bizler, aldığı suyu unutmayan çelikten yapıldık. hiçbirimiz korkmuyoruz, her zaman halkın yanında olmak için de nasıl söz verdiysek sözümüzü tutmaya devam ediyoruz.

    hepinizi devrimci selamlarla, saygıyla, sevgiyle selamlıyoruz.

    hoşçakalın!


    --spoiler--

2 əjdaha

timidus
#49036


09.06.2013 - 21:37
+262 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...