bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

çağatay ulusoy

əjdahalar   googlla
yazarların bənzədiyi məşhurlar - the protector - oğlanların seks düşünmədiyi zamanlar - sevgi yoxdur deyən qızlar - yatılası kişilər - qız tutmağın yolları - francisco lachowski - oğlanlara seks obyekti kimi baxan qızlar - emir sarrafoğlu - ah bu ben.
    1. türk aktyoru və model, standard ifadə ilə desək, "gənc qızların sevimlisi" indiyə qədər "adını feriha koydum", " eve düşen yıldırım" seriallarında oynamışdır. bir də santa - barbaranın başqa bir versiyası olan "arka sokaklar" serialında epizodik rolda oynamışdır. hal- hazırda "medcezir" serialında rol almaqdadır. kino karyerası isə hələlik bir filmlə məhdudlaşır: " anadolu kartalları".

    yaraşıqlılığı, boyu, əzələlərini çoxları ən öndə gələn xüsusiyyətləri kimi qeyd edirlər. amma məncə bu insanda əla aktyorluq istedadı var. bu günlərdə hülya avşar da verdiyi reportajda bunu xüsusi qeyd elədi.

    haqqında yazılan yorumlardan biri:



    --sitat--

    benden 3 yaş küçük olduğunu öğrenmemle birlikte, pınar altuğ'u anlayabileceğimi bana fark ettirmiş insandır. adını feriha koydum adlı dizide görmeden önce mutlu mesut bir insandım halbuki. sonrasında liseli ergen moduna girdim. sonra internetten arkadaşıma da gösterdim, o da aynı tepkiyi verdi. böyle böyle bir mutluluk zinciri kurmayı planlıyoruz hatta. abartıp; saçların, gözlerin, dişlerin ne güzel demek istiyorum kendisine. arkadaşım da; "o insansa ben neyim?" diyerek varoluşsal bir sorgulama içine girdi kendi kendine. "türk erkekleri gitsin, bilmem ne erkekleri gelsin" muhabbeti var ya, "türk erkekleri gitsin, çağatay olsun gelsin" diye değiştirilsin istiyorum, o kadar kararttım gözümü hatta. bu çocuğun adını daha çok duyarız, na buraya da yazdım !

    dip not: hazal kaya, sana sesleniyorum. ne şanslı bir şeysin kızım sen? önce kıvanç *, sonra çağatay. hatta arada erdal beşikçioğlu'yla bile oynadığın var. trendin buysa bir sonraki rol arkadaşını tahayyül edemiyorum yavrucum.

    --sitat--

1 əjdaha

sapere aude
#68534


17.09.2013 - 12:15
+350 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...