bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sözaltı sözlük

əjdahalar   googlla
dünənin ən bəyənilənləri - sözlükdəki türkiyəli yazarlar - sözaltı etiraf - keçən ayın ən bəyənilənləri - sözaltı sözlük üçün tövsiyələr - ekşi sözlük - gec kəşf edildiyi üçün heyifsiləndirən şeylər - qasim - sözaltı tarixçə - yeniliklər
    248. iki gündü türkler terefinden tecavüze uğrayan sözlük
    baxın bunu qürurlanasız deye yazmadım, sözüm inciden gelenleredi birinci, öz aleminizde "sikertme" ede bilersiz, hetta edirsiz de, lakin bunu edende kişi kimi gelin, "inci siker" yazın ve gedin.
    yalandan " ay sizi seviyoruz, gardaşlarım, aybalam"la gelmeyin, qardaş inciye yaraşan bir şekilde "sikertme" elediniz di qutarın da.

    ikincisi sözüm ekşiden gelenleredi
    evvela ekşideki sözaltı başlığını görende ferehlendim. nece ki, hansısa bir xarici filmde azerbaycan sözünü eşidirem e, onun kimi. day bunu başqa yerlere yozmayın sevgili ekşiciler. hamımız ekşi oxumuşuq oxuyuruq da, sevirik. ancaq bu o demek deyil ki, ekşi sözaltı başlığı açıbsa sevinib, teze gelenlere yaltaqlıq etmeliyik. bu bir az da terbiyesizlikdir. sözlükde azerbaycan dilinde yazmaq qaydası varsa, yazılmalıdı. ekşiden gelmisiniz deye qaydaları sikmeli deyilsiniz. iki gündü sözlüyün anasını ağlattınız, eger dil öyrenmek isteyirsinizse ve yaxud yazılarımızı beyenirsinizse oxuyun da, bu o demek deyil ki, nese yazmalısınız. ekşiden gelen biri "şeher" başlıqlarına niye "yaşadığım yer" yazsın kı. ekşinin adını batırmağa gelibler sanki.
    bir de bizim türkleri beyenmediyimizi deyirler, ele bir şey yoxdu bir sözü hamıya şamil etmek olmaz. sadece sözün esil menasında bezdirdiniz. yaza bilen qalsın, yaza bilmeyen sessizce oxusun xahiş. mobilden girenleri düşünün. hörmetiniz varsa 1 gram

    (baxma: özünüzü dağ başına qoymusunuz)
    (baxma: yığışdırın özünüzü, size qan uddurajam) * glş

6 əjdaha

mjdsdbrhm
#71368


10.10.2013 - 22:00
+200 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...