bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

ağıla gələn şeyin başa gəlməsi

əjdahalar   googlla

    1. agila gic gic sheylerin gelmesi ve sonra bash vermesi ile gunahkar hiss etdiren haldir.
    bilmirem hamida bele olur ya yox, amma adice qrip olmagim da bir muddet evvel aglima gelir, yeni istemeden gelir. durdugu yerde beynime dusur ki, misalcun deyirem, nece vaxtdi qrip olmuram, amma icden ice sanki bunun olmasini isteyirem, amma bilirem ki, pis olacaq, hem de istemirem, yeni shuurumun alti isteyir ustu istemir kimi. amma artiq bilirem ki ozumu oldursem de olacaq hemin shey. indi deyersiniz ele bundan evvelki cumlede yazdigima gore de olur, yox çox yoxlamisham, olmur -* bele batil inancvari zad kimi gorsenir, amma gelir, yemishim nlpnizi falan, o da deyil, turklerin o içime doğuyor dedikleri sheydendir, bizde de üreye damir hemin shey.
    neyse esas deyeceyim ise ilk cumledekidir, oturdugum yerde ureyime damir ki, filankes ölecek, ustunden bir hefte kecir xeber cixir ki adam infarkt kecirib. sonra ne bilim adi gelir ki bacim xestelenecek meselen, gelir xestelenir. nece deyim, bu tekce ureye dammaq deyile, ele bil icimde bashqa bir dene de men var, cox pis mendir, bunlari arzulayir. * freud bunu da demishdirmi goresen
    sonra hemin pis sheyler bash verende adam ozu sebeb olmush kimi hiss edir. ozde en cox sevdiyi adamlar haqda gelir bu sheyler niyese. psikoloji psikoloji dedik psikolojim bozuldu sözlük.

1 əjdaha

uzuncorab hippi
#76682


11.11.2013 - 01:24
+110 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...