bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

kinolarda notbukun pat deyə söndürülməsi

əjdahalar   googlla

    1. heç cür mentiqe sığışdıra bilmediyim bir şeydir, * hele bunun bir de pat deye açıb "siçan" işletmeden nese axtarıb tapan forması da var
    bilirem indi bir macbook gerçeyi varkı, o almanı görende keçmek olar, yaxşı başa düşürem macbookdu, ziyanı yoxdu, avtomatik yatır ve s.

    senin neyine o acer'in beko'nun qapağınnan tutub "paat" deye bağlayırsan. ala men başa düşmürem de, notbuka da baxırsan köhne birşeydi. sen bunu bağlasan hele ekranın altından yaşıl işıq şüaları görünecek, sonra prosessorun sesi kesilecek bileceksen ki aha söndü

    hele sonra açıb nese axtarmaq istesen, açanda göressen ki, komputer hele sönmeyib ve yaxud 10% update var. tamam bunları da keç, ay oğraş sen o komputeri açdın, msn'i, mail.ru'nu adobe flash'in update'i bağlamadın, skype'ı torrent'i zad elemedin, kaspersky trial versiyasının bittiyini üzüne anqırmadı, ekranda 5 defe f5 elemedinse ?!
    nece komputer işledirsen? bu ne tripler, artist?!
    sikerem depresyanı. biz de o depressyaları yaşayırıq. biz de duyğulanırıq, biz de qızın statusundakı komment yazan oğlanların profiline girib baxırıq, anlayıram, amma heç de senin kimi lak deye bağlamırıq qapağını, adam kimi, pencereden çıxıb, startdan söndürüb, sönmesini gözleyib bağladıqdan sonra duyğuya giririk adam kimi.
    adam ol.

21 əjdaha

mjdsdbrhm
#78851


21.11.2013 - 21:54
+215 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...