bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
yuxu problemi
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

yuxu problemi

#digər

sozluyun deyerli psixoloq heyyetine bir sualim var. demeli menim uzun bir muddetdi yuxu problemim var. yeni yata bilmirem,cetin yatiram. ama yatdimmi dura da bilmirem. indi 1-2 gundu bele birsey yaranib. yatmaqcun gozumu yumuram, yata bilmirem oyaq oluram ama yuxu gorurem. yuxu gorduyumun ferqinde oluram. istesem gozumu achiram. gozumu achanda gorduyum shey yadimda olmur daha. nedi bu bele?


User Avatar

1. məndə biraz fərqlidi. bir həftə filan əvvəl gecə bir atak yaşadım hardasa saat 3-4 olardı. birinci sıxılmağa başladım sonra öldüyümü düşünməyə başladım ardınca tərləmə ilə gələn nəfəs darlığı. biraz keçmədi sakitləşdim. indi yata bilmirəm. gözümü yuman kimi öləcəm deyə düşünüb ayılıram. dünən bir dənə yaxşı yatdım. oda anam hansısa ot bitkisindən su hazırlamısdı. rahatlatdı biraz. sakitləşdirici filan qəbul et ) həkim varsa həkiminə müraciət et. psixolojidi yəqin ki

edward witten @11227

User Avatar

2. məncə zövq al nəsi pisdi ) yuxu gördüyünün fərqindəsənsə demək ki idarə də edə bilirsən,bunu ki bacarmağçün nə qədər çalışanlar var.mən də istərdm)

krank @11228

User Avatar postun sahibi

3. Edward panik atak yasamisan bro tez-tez olurdu o mende. Mualicesi var bos seydi . Olub elemiyessen aga havaydan eziyyet verme ozuve,usaq vaxti gunlerle yuxusuz qalirdim bu sohbete gore))

Krank mesele burasindadiki tam yuxuya getmirem. Oyaniq oluram. bedenimi zad terpe Bilirem. Narahat edir bu meni. Tesevvur ele yuxudan olduyum bir anda 30 deqiqe kravatda hereketsiz uzanib yuxu gorurem ve gozluyuremki nevaxt agir yuxuya gedecem

fripp @11229

User Avatar

4. hacı inanırsan necə belə gülünc şeylərə adam inana bilər inanmıram. adam yatanda niyə ölsün ay xiyar? deyib özümü şillələyirəm filan ama adamın ağlından çıxmır. )) ümid edirəm yaxsı olar. yasadıgın sey maraqlıdı ))

edward witten @11230

User Avatar postun sahibi

5. anliyiram aga menim bele bir qohum var idi,olecem deyib dururdu. Hekimlerdeydi butun gunu. Kishi 80 yashinda oldu. Ona gore nece deyerler koy gotune)))

Menim veziyyethttp://forum.paticik.com/read.php?13,4884803 eynile burda yazildigi kimidi

fripp @11231

User Avatar

6. lucid dream imiş deyir

edward witten @11232

User Avatar postun sahibi

7. Yo lucid sohbetin yasamisam basqa cur olur o. Yuxuda olursan lucidde

fripp @11235

sən də yaz