bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
müəllimlik
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

müəllimlik

#təhsil

müəllim olaraq bir litseyə praktikaya gedəcəm. hər tipdən uşağin oxuduğu bir yerdir. özüm də özgüvənsiz asosialin biriyəm. ümumiyyətlə uşaqlarla yaxşi yola getməyin yollari nələrdir sizcə? yəni necə etsəm çox problem çixarmazlar xüsusilə də ərgən tayfasi. evvleceden təşəkkürlər. bilirəm sözlükdə də pedaqoqlar yoxdu (yəni məncə) sadəcə sizin fikrinizi soruşuram. siz şagird olsaniz necə olardi və ya bəlkə də var aranizda yaşi az olan yazarlar.help me.

gizli
25.11.2016 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. Ciddi ol Əvvəlcədən ilk gün necə göstərsən özünü elə də olacaq həmişə. sərt danış, məsafəni götürmə aradan bu qədər.

gizli @39077

User Avatar

2. az yaşlılara qarşı mülayim ol. böyük siniflere ise çox da üz verme.yeni bezi telebeler dost kimi takılır falan axirda poxu çıxır işin.ergenler ile çalış dil tapasan . yeni tutaq ki, nese etdi sinifde biri onun üstüne qisqirma . başa sal. uşaqlar bu müellimleri sevirler. hemçinin öz usulun olsun . yeni artıq bir müellim olursan ve özüne taktika seçmelisen. ya avtoritar olmalisan ya da demokrat. men demokrat müellimem ve bu usul uşaqlari çox heveslendirir. -*
eger qızsansa yuxarı siniflerin girişmek meqsedli emellerine fikir verme.görmezden gel. oğlansansa asosial olmağın bir şansdi sene-* asosiallar ile heç kimin işi olmur. umumi olaraq ise praktikada başına nese geler deye narahat olma. esas vaxtinda derslerde ol,dersini yaxşi hazırla, gündeliyi deqiq yaz ve özünü sakit apar. onsuzda müellimler kömek edecekler sagirdler ile munasibetinde .

gizli @39079

User Avatar

3. Pedagog yoxdu nədi sözlüyün yarısı müəllim(ə)di.

gizli @39092

User Avatar

4. dərs saatlarında, sinifdə çox ciddi ol. dərsini keç, amma dərsdən sonra isə tamam fərqli, mülayim davran. ən azından bizim müəllimlərdən biri elədir. dərsdə çox borzu adam olur, amma dərsdən kənar tələbələrlə qəlyandan tutmuş futbola qədər hər yerə gedir)

gizli @39096

User Avatar

5. Meslehetlerin komeyi olmayacaq.
Oz sehvlerinden oyreneceksen.

gizli @39097

User Avatar postun sahibi

6. çox sağlun uşaqlar.

gizli @39119

User Avatar

7. litseydə 3 qrupda oxuyan bir böyük sinif sagirdi olaraq deye bilerem ki sen nece olursansa ol burdakılar seni dilivi tapacaq dersivi pozub hörmetsizlik etmeye . sadece veebileceyim en böyük tövsiye her sinife girende ilk önce birlik olub olmadiglarina nezer yetir. birbirleriyle deyib gülmekleri birlik deyil bu seni aldatmasin. birlik yoxdusa üzüvü grupa tutaraq hec bir sozuvu kecirde bilmeyeceksen. ona gore grupa deyil şexse tut üzüvü. grupu deyil dersivi pozan usagi ciddi şekilde ele tehgir et söyki birde cehd edebilmesin. birlik olan gruplarda ise üzüvü hamiya tut ama sinifde kimin sözü kecir(olixarqlara) esas üzüvü onlara tutaraq onlarla mülayim sekilde basa salki gelin bele yox bele edek ve s. onlar başa düşdüşe başqalarida başa düşecek.

gizli @39122

sən də yaz