bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

25 yazar | 35 başlıq | 42 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 42 yeni entry
#zirzəmi 6 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 5 tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/kitab oxumaq üçün app 2 m/Dovlet Proqrami ile gedim yoxsa basqa bir yol? 6 m/təcrübə gündəliyi 7 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








milos krasic



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
fenerbahçe - galatasaray tərəfdarı - moussa sow - 12 avqust 2012 fenerbahce galasaray oyunu - 20 oktyabr 2012 bursaspor fenerbahçe oyunu - 13 yanvar 2013 bursaspor fenerbahçe oyunu - juventus fc
dostlarının yazdıqları:

2. fenerbahçe terefinden transferi borsaya bildirimiş futboçu. ümüd ediremki alınacaq, ama eger fenerbahçe avropada guruplara qala bilmeyecekse boşuna alınmış olacaq, düzdü krasic kimi oyunçu heç vaxt boşuna alınmaz ama fenerbahçenin hal hazırki oyunçuları türkiye liqası üçün kifayet qeder güclüdür, avorpa üçün krasic kimi oyunçular lazımdır. ama krasiç gelse kuyt harda oynayacaq?

---------------------volkan--------------------

gökhan --- egemen --- yobo --- hasan

krasic(kuyt?) --- topal ---- baroni --- stoch

-------------------- alex -----------------------
-------------------- sow ------------------------
3. qeyri deqiq melumatlara esasen fenerbahçenin illik 2.5 milyon avro ve bonservisi 6.7 milyon avroya razılaşdığı oyunçu, iki il evvel 2010da 17 milyon avro vermemize baxmayaraq ala bilmemişdik.
transferine bilmirem sevinim yoxsa sevinmeyim deye qanımı qaraldan oyunçu, hamı isteyer komandasına krasic kimi bir oyunçu transfer olsun ama bu volkan demirelin qapıçı olduğu fenerbahçeye buffonu almaq kimi birşeydir. yeni ikiside eyni mövqenin oyunçus ve ikiside evezolunmaz oyunçular.
krasiç gelse kuyt harda oynayacaq? kuyt hücumdan daha çox cinahlarda işe yarayır, veya deyekki kuyt hücumda oynadı sow ne olacaq? 20 milyon avroya başa gelmiş oyunçunu satsa neçeye satacaq?

eger aykut kocamanın yerinde bir ziko olsaydı deyerdimki alınsın, ne zordu, ama aykut 4-2-4-1 den o terefe keçen deyil. iki hücumçuyla oynasa kuyt-sow ola biler.

---------------------volkan---------------

gökhan --- egemen --- yobo --- hasan

--------------------topal------------------

krasic ----------- alex------------ stoch

----------------kuyt--- sow--------------


bele olsa yarım müdafie bom boş qalır, ve ister istemez oyunçular növbetçi olaraq saxlanılır ve oynamadıqları üçün formları zeifleyir. yada fenerbahçe yarım müdafieye oyunçu alacağını deyib, o harda oynayacaq bes? topalın yerinde?



---------------------volkan---------------

gökhan --- egemen --- yobo --- hasan

--------------------topal------------------

krasic ---------kuyt-- alex--------- stoch

------------------- sow-------------------
5. dünen etibarı ile çubuklu formamızı geyinmiş futbolçudur. rüzgarın oğludur. * üç nöqte uçur qanadımızı sarı kanarya.
8. daha çox oyununu görmək istədiyim oyunçumuz, daha çox çalımını və zərbələrini görməliyik ama hələdə öyrəşə bilmir komandaya.
11. dia var idi keçen il, krasic dianın üst üst qatı tipli driblingə sahib oyunçudu, ama özünü göstərəcək şans verilmir ona, oynadığı mövqedə oynadılmır.
12. tilsimi qırdı yetim.
15. əlimizdəki stochun dəyərini bilməyib bu adama qaldıq, ona yanıram. hayf o stochdan hayf.
16. tək bildiyi iki sağ sol edim sora qaldırım içəri vəssalam. onuda dü əməlli edə bilmir blin!
dia belə bundan qat qat daha yaxşı idi, topa gücü çatmır ala bunun.
17. 12 milyonluğ 2ci guiza vakaasi
20. dəqiq məlumat olmasa da, lig tvnin dediyinə görə krasiç+pul verilib napolidə oynayan gökhan inleri alacaqmış fenerbahçe.
şaka gibi lan.
(baxma: holosko artı bir miktar para)
21. fenerbahçedən fransaya kiralanmışdır.



hamısını göstər

milos krasic