bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

ataya demək istənilənlər

əjdahalar   googlla
keçən ayın ən bəyənilənləri
    97. zәng vurmasam da yaşadığını skype-dan online olmağınla öyrәnirәm. söhbәtlәrimiz o qәdәr qısa vә mәnasız olub ki, zәng vurmaq istәmirәm. mәnim sәndәn maliyyә gözlәntilәrim yoxdu vә iki aydan bir danışanda maaşımı almamışam, alacam söhbәti elәyib ürәyimi sıxırsan, maaşına filan ehtiyacım yoxdu amma bilmirәm bunu sәnә necә deyim. mamamı soruşdun keçәn dәfә amma sonra özünü sındırmamaq üçün güldün, guya zarafat eliyirdin. o da sәnin harda işlәdiyinlә maraqlandı. amma bunu heç vaxt bilmәyәcәksiz , ikiniz dә çox qürurlusuz.
    bir dә ki, forexlә milyoner olmayacaqsan bunu bil. sәnin kimi savadlı biri necә belә sәhvlәr etdi bilmirәm. riyaziyyatçı olmaq çoxlu pul qazanacağın mәnasına gәlmir. bir dә riyaziyyat demişkәn gecә saat birә kimi riyaziyyat hәll etdirdiyin günlәri yadımdan çıxartmamışam. ya da yay tәtilindә ingilis dili tәrcümә elәtdirdiyin. özün dә qәbul elәmәlisәn ki, 6da oxuyan uşaqdan yay tәtilindә nә etdiyini saatbasaat dәftәrә qeyd etmәsini istәmәk vә sonra bunu tәhlil etmәk saçmalığın daniskasıydı.
    konservativ olmadığın, tәhsilimizә çox müsbәt yanaşdığın üçün әn әsası da şahmatçı vә riyaziyyatçı geni üçün ayrıca tәşәkkürlәr.
    kompyuterin qabağında da az otur , nә vaxt baxıram onlinesan, mәnnәn çox bilirsәn bilirәm amma gözlәrin xarab olacaq.

14 əjdaha

cosmopolitan
#132368


31.10.2014 - 22:09
+205 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...