ən bəyənilən ekşi sözlük entryləri
əjdahalar googllasözaltı sözlük - sözaltı etiraf - ekşi sözlük - sözaltı günlük - keçən ayın ən bəyənilənləri - sözaltı sözlük üçün tövsiyələr - sözlükdəki türkiyəli yazarlar - inci sözlük - timidus - dünənin ən bəyənilənləri
verilecek cevap ve olay karşısında tumturaklı tutum:
-kim laf attı lan?
-biz attık cücük...!
-iyi ettiniz hatta az bile söylediniz. esasında şöyle atsaydınız .............(burada onların attığı lafı solda sıfır bırakacak ve onları bile utandıracak şeyler söylenir ve hatta kendi kendini yerin dibine sokulmak sureti ile karşıdan "yok abi estağfurullah cevabı alana kadar devam edilir")
-laf atan kim?
-biziz olum cacık
-iyi (sonrasında aniden zeybek oynanmaya başlanır,20 kişi paralize olmaya başladığında oynaya oynaya uzaklaşılır)
-laf atan öne çıksın lan
-çıktık lan nagor.
yerden taş alınıp her birinin kafasına atılır ve korkup kaçarlarken ayaklar hızla yere vurulmak sureti ile arkalarından kovalıyormuşcasına ses çıkartılır ve kazancı yokuşundan daha daha hızlı koşmaları sağlanır.
ninja tozunu yere atıp bir anda görünmez olunup ortamdan uzaklaşılır.(mısır çarşısında bol miktarda var)
yere paralel olarak durulmak sureti ile doğa üstü gücünüzü göstermek de işe yarayacaktır.
eğer mümkünse olaydan önce kemikleri karbon fiber ile güçlendirerek hepsine direk dalınır.
bu mümkün değilse hergün kelle paça içmek kemikleri güçlendirecektir.
batna cila da işe yarar eğer batnınıza tekme almışsanız.
laf atılan bölgenin emniyet müdürü olduğunuzu kanıtlayacak kimliği onlara göstermek ve akabinde ekipleri ortama çağırmak ortamda tatlı bir hava esmesine sebeb olacaktır.
xəbər lentindən
bütün xəbərlər →
azerbaijan
Bu kiçik vərdişlərlə daha xoşbəxt olun
azerbaijan
Lula da Silva Braziliyada prezident seçkilərinin ikinci turunda qalib gəlib
health
‘Ferritin üzü’ real bir şeydirmi - və görünüşdən həqiqətən də dəmir çatışmazlığını müəyyən edə bilərsiniz?
üzv ol
şərhlər: