bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
asosiallaşma isteyi.

17 yazar | 20 başlıq | 25 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 25 yeni entry
#zirzəmi 2 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Tövsiyə edəcəyiniz Qida əlavəsi/vitamin kompleksləri markası 0 m/Youtube discovery 0 m/Fəlsəfə 0 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

asosiallaşma isteyi.

#digər

bezmisem. tek qalmaq bir yere qeder menim tebii davranişimdir. lakin bezdim axi men. isteyirem müxtelif conversatinlara, seminarlara, heyvanqoruma derneklerine bilimum yerlere üzv olub aktiv olmaq isteyirem. ehatemde insanlar, danişa bileceyim insanlar çox olsun isteyirem. sevgi gösterisi istemirem. amma bu monotonluqdan da qaçiş olmalidir ya yox? pul yoxdur, özgüvensizlik, özünü göstere bilmemek, tanida bilmemek, etkisiz eleman qalmaq, sinmaq qorxularimdir. bundan xilas olmaq üçün psixatr desteyi lazimdir. ona bele pul yoxdur. vakansiyalara cv göndermekden bezmişem. bilirem ki, sosiallaşa bilsem, iş de tapa bilecem. sosial insan aurasi çökecek çöhreme. cvlerimden bele asosialliq yağir. sözlük asosial qaynayir bilirem. amma pafosdan uzağ kiminse meslehet vere bileceyini düşünürem.

gizli
25.02.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar postun sahibi

1. sosiallaşma yazmağdan qeyri-ixtiyari asosiallaşma yazmağım özü bele asosiallığma aynadır.

gizli @9280

User Avatar

2. men meselen asosial heyati secmisem amma buna sebeb sosiallasa bilmemeyim deyil.eksine usaqliqdan ne istesem ede bilen tip olmusam, bu get gede lap artib indi.kimle harda istesem munasibet yarada bilirem yeni bir problemim yoxdur.bunu secmeyime sebeb bele maraqli olmagidi cox heves yoxdu ele hay kuylu heyat sevmirem.bundan qurtulmagin mence bir yolu var.o da bunu sikive almamaqdi.yeni hec neye ciddi baxib onemsemediyin zaman bir de ozuvu cemiyyete atsan bir de goreceksen o evvelki senden eser elamet qalmiyib.meselen evvel qizla gezende heyecanlanirdim indi sikime olmaz dunyanin en gozel qizi olsa da.burda sohbet o seyleri ne qeder ciddi onemli gormekden gedir.o insanlari filan.adi yanas her seye ve ozuvu bu bazara at.goreceksen ki hell olub.

narxozista @9282

User Avatar

3. dostum indi hərkəsi asosyal edən bu komputerlər və sosyal şəbəkələrdir komputerdən nə qədər uzaq qalsan sosyallaşmaq yolunda o qədər yol qət edəcəksən. Yaşadığın çevrəyə görə dostlar tapmağa çalış və onlarla gəz dolaş. Həm onların tanıdıqlarını da tanıyacaqsan yeni qapılar açılacaq. birdə çalış özgüvənin azalmasın bunun üçün də özünə bax ki, insanların yanında məni istəmirlər gərəksiz biriyəm kompleksi yaşamayasan.

mcmanus @9283

User Avatar

4. he bir de unutdum, ozguvensizlik.budu esas sebeb.ozguvensizliyivi siklememeyin bir muddet sonra ozguvenli olmagina sebeb olur.bu da yoxladigim bir seydir.inanib inanmamaq qoz qoyub qoymamaq sene qalib.ugur ola.

narxozista @9284

User Avatar

5. pul qazanmaq üçün serf edilen vaxt icaze vermir ki sosial olasan. sosial olanda da pul olmur.

anonim @9291

sən də yaz