bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
boks
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

boks

#sağlamlıq

evvela idman kateqoriyasi olmadigi ucun saglamliq basligin secmeli oldum bilmirem ne qeder elaqelendirmek olar,hardasa 3-4 il bunnan qabag boksla mesgul olmsudum ve yarisa cixib diskolifiye olunmusdum bezi sebeblerden dolayi indi yeniden baslamaq isteyirem yas 22 di bu yasdan sonra cox adam deyir netice gostermeyim ehtimalim azdir nece dusunursuz bu movzu haqqinda ?


User Avatar postun sahibi

1. sebeb olaraq muellimim gelmemisdi haksizliq oldu.

debil @30362

User Avatar

2. boş şeydir. elə boksçular tanıyıram ki 20-21 yaşlarında təzə idmana gəlirlər. temboli sən əvvəl məşğul olmusan. deontay wilder, sergio martinez kimi çempionlar 20-21 yaşlarında hələ təzə boksa gəlirdilər. əsas çalışmaqdı. bir də boksçunun uğur qazanması onun instiktindən bilinir. zərbə duyumun varsa qabağın açıqdı.

hands of stone @30363

User Avatar postun sahibi

3. cox sagol,birde bir soz sorusum bu sol el mende onemli oldugunnnan cox vaxt tekbe teklerde sag el demey olar islemir mende amma bele lapa bizim dilde bilmedim nedir muellim tutanda her iki terefi serbest islede bilirem buna bir care olarag bir nese etme olar?

debil @30380

User Avatar

4. tərs stoykada döyüşürsən də deməli. onda sağ əli həmişə jab zərbələrində istifadə elə. bakavoyları, düz uzunları da solla vur. distansiya məşqləri, texniki məşqlərə üstünlük ver.

hands of stone @30385

sən də yaz