bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

azərbaycanın türkiyədəki səfirliyi


85 | 1 | 1

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. seher seher meni gerginliye salan sefirlik..zeng etmeden evvel bilirdim xoş bir üzle qarşılaşmayacam, amma doğrusu bu qederini de gözlemirdim..sefirlik nümayendesiylemi danışıram bacımın ifrite qaynanasıylamı tereddüt etdim doğrusu, hem de telefonun diger ucundakı eks cins idi..ses tonundakı laqeydlik, otorite, kelimelerdeki özensizlik ve ciddiyetsizlik..sanki en sevdiyi filmin en sevdiyi yerinde zeng edib kesmişem..bağlasa da getsem modundadı cenab..

    hazır mövzu açılmışken turşluğundan üz qırışdıran bir xatireni de paylaşım sizlerle.. 3 il bundan evvel qrup yoldaşım bizim sefirliyin tehsil müşavirliyinin iclas kimi bir şeyi var dedi, gel gedek..bilirdim mene maraqlı olmayacaq amma bir az da etrafdakılar lily bizı beyenmir, qoşulmur bize düünmesinler deye gedim dedim..hem de rektorumuz gelirdi, belke meni görer yadında saxlıyar,belke kadro açılanda assistan olaraq yerleşerem filan -*) tebi o zaman toy vaxtlarımız idi..neyse avtobus tutdular mindik getdik, avtobus yuxarı qeder çıxmadı, o dik yolu da piyada getdik, o da ayrı mesele..giridk oturduq topantı başladı, ankaradakı feal telebelemiz danışdı, şiddetle el çalıb fitledik, heyran qaldıq..tehsil müavirliyinde bir qadın var idi belke de müşavir idi xatırlamıram..inandırım sizi o qeder gözel bir çıxış eledi ki heyecandan üreyim atmağa başladı, azerbaycanlı olduğum üçün fexr hissleri keçirdim, bir an gözlerim yaşardı ve birden bütün emenilere nifret eledim...

    qadın bize balalarım, deye müraciet edirdi, bura sizin evinizdir deyirdi, qapımız her zaman açıqdır, ne vaxt istesez gelin lap probleminz olmasa da oturun çay içek söhbet edek..bu esnada cidden düşündüm, göresen laqeyd olan teref menem?, qadın bu sözlerinde semimi görünürdü çünki...daha sonra bizim rektorumuz çıxış eledi ve başqa bir yerde bir toplantısı olduğu üçün üzr isteyib getdi.. bir az da yumuşamış qelbimle düşündüm ki biz bizeyik belke söhbetleşib derdleşerik..o arada sual cavab gedirdi içeride, texminen rektor darvazalardan çıxdığı vaxt biri durub dedi ki iclas bitti..neyse durduq ayağa, başladıq hazırlaşmağa..kimileri şekil çekdirme merasimlerine başladı, ortalıq canlandı biraz..ve hemin o iclas bitdi deyen adamdan günün sözünü eşitdik sonunda, "tez olun, qapıları baxlamalıyıq, buranın da bir iş saatı var axı, çıxın, çıxın..!"
    bundan o terefe şerh yoxdur, her şey duyğularımızda cereyan edir...

    1 əjdaha!

    19.02.2015 13:38, lily


üzv ol
Modalı bağla





...