bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

bron/broen


304 | 3 | 0

əjdahalar  googlla
az bilinən mükəmməl seriallar

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. #170806 entry-de hörmetli yazar serial haqda bir az melumat verib. zaten bendeniz de bu entry-ni oxuyandan sonra bu serialın 1-ci sezonunu izlemeye başladım.

    detektivdi. tabii ki, bir sherlock deyil. amerikanlar, ya da ingilisler böyük ehtimal bu ssenarini remake edecekler, çünki tam onların terzidi. zeka oyunları çoxdu dizinin içinde.

    çox detal var ve detallar bir şekilde bir-birileri ile bağlıdı. ilk sezonu izlemişem sadece. her biri 50 deqiqeden 10 seriyadı. ümid eliyirem ki, hele ki, izleme imkanı elde etmediyim ikinci sezon da ilki qeder yaxşıdı.


    --spoiler--

    8-ci seriyaya qeder qatilin eslinde sosial edalet peşinde olan biri olduğunu düşünürük. son iki seriayada ise bütün qetl hadiselerinin eslinde intiqam motivli ve uzun illerdi planlanmış olduğunu anlayırıq. bezi yerleri klişe olsa da saqa ve martin ikilisi izleyicilerin marağını celb ede bilir.

    --spoiler--


üzv ol
Modalı bağla





...