bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

odnazhdy


100 | 1 | 3

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. Однажды

    tanım: 2015-ci il komediya-macera janrında çekilmiş rus filmi.

    filmin rejissoru ve prodyuseri renat dövletyarovdu.

    bele deyim de. uşaqlığı, en azından heyatının ilk 10 ili sovet hökumetinde keçmemiş nesile heç bir şey ifade etmeyecek filmdi.

    xoşbextlikden, ya da bedbextlikden ömrünüzün 10 ilden artığı bu epoxaya tesadüf edibse ve hissiyatınız nisbeten açıq olubsa böyük ehtimal hem gülerek, hem de göz yaşları içerisinde izleye bileceyiniz filmdi.

    burdan aşağısı spoilerdi. Kalyan (Kolya) adlı orta mekteb uşağının heyran olduğu böyük qardaşını, uşaqlıq dostlarını, cinselliyi keşf etmelerini, qadın hamamını gizlice izlemelerini, doğru şekilde öpüşmek üçün 1 yeşiye yaxın pomidorla öpüşdüyünü, heyatının idealı böyük qardaşının ve dostunun ölümünü, tolpa davalarını, miniden de mini geyen rus qızlarını, qehremanımızın ilk defe aşiq olmağını, eşqini isbat etmek üçün bütün bir mehellenin imtahanından nece keçdiyini göre bilerik.

    sovet modası, sovet exlaqı, sovet insanlarını 1 saat 40 deqiqelik filmde rejissor bize vere bilib.

    filmin komediyasından çox macera janrı diqqetimi çekdi. deyerdim ki, eldar ryazanovun 1975-ci ilde çekdiyi efsanevi "talehin ironiyası: hemişe temizlikde" filmi qeder sarı sime toxuna bilib.

    kastinq meselesi de ki, öz yerinde. kadrlar cavan olsalar da seçilen sifetler ve aktyor işi öz sözünü deye bilib.

    koroçe, izlenmeye deyer filmdi.

    izleyelim, izletelim.

    http://www.kinopoisk.ru/film/705700/

    bu da treyleri

    (youtube: )


üzv ol
Modalı bağla





...