bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

bakı zooloji parkı


180 | 1 | 5

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. bakıda yerleşen zooparkdır.
    orada yaşayan canlıları görende sadece ağlamaq istiyir adam. növünden, tebii şeraitinden asılı olmayaraq hamısı çox balaca arxası daş hasar, onu qefes olan otaq kimi yerlerde saxlanılır. şirlerle üzbeüz qefesi olan ayıları göre bileceyiniz yerdi. heddinden artıq pis baxılırlar. bunu ister zooparkdan gelen qoxudan, isterse de heyvanların gözlerinden, bedenlerinden anlamaq olar.
    200-ü memeli olan teqriben 1200 baş heyvan yaşayan zooparkın cemi 44 işçisi var. işçi sayı zennemce çox azdı. bu qeder heyvanın bu veziyyetde olduğunu bunna bağlamaq istiyirem. 44 neferin 20 neferinin adı sadece ştat cedvelinde varsa bu çox üzücüdü. canlıların heyatı ile oynamaqdı. zooparklar onsuz da heyvanlar üçün işkencedi. bir de bu işkence aclıq ve sefaletle birleşende adamın boğazı düyümlenir.
    bu qeder haqqında üzüldükden sonra keçen yaz şirin balası doğulduğunu eşidib sevinmek istedim amma o iy geldi burnuma. sonra öyrəndim ki işçinin biri evində saxlıyır şir balasını ki süd versin axşam.

    5 əjdaha!

    25.08.2016 18:28, spoiler


üzv ol
Modalı bağla





...