bugün məsləhət təsadüfi
sözaltı sözlük
postlar Yoxlama mesaj

8 yazar | 6 başlıq | 14 entry
yenilə | gündəm

12345»
son entrylər 14 yeni entry
sözaltı wiki (3336)


international standard serial number nathan ake 2026 fifa dünya kuboku yazarların hazırda düşündükləri yazarların paylaşmaq istədikləri musiqilər tilmoch yazarların ruh halı we only write in english to this topic futbol üzrə argentina milli komandası lionel messi təsirli səsi olan aktyorlar ui/ux design taleh yüzbəyovun qalmaqallı reklamı sonrakı peşmanlıq azadlıq odysseyus insanı qocaldan şeylər xatırladıqca insanı kədərləndirən şeylər mason greenwood erməni qızları yazarların həyatdan çıxardığı dərslər mental yorğunluq sözaltı günlük berlin internet işəyarayan android və ios proqramları sözaltı stream sözbaz poincare təkrarlanma teoremi igor sysoev








towers of hanoi



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
the lord of the rings: the fellowship of the ring - the lord of the rings - vyetnam müharibəsi - imax - sözlüyün ən umbay yazarları - azərbaycanda turizmin inkişaf etməməsinin səbəbləri - kh - bakıda lgbt nümayəndələrinin fotosessiyası - françiskanç ordeni - ictimai tv
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+1 əjdaha

1. Bana mesaj atıp nickimin anlamını soran yazar.

cevap yazmak istedim ama ''sadəcə moderlərə mesaj ata bilərsən. yazarlara mesaj ata bilmək üçün yazar olmalısan :('' uyarısı ile karşılaştım. sorusu cevapsız kaldı. aradan zaman geçti ve ikinci mesajını bugün ancak görebildim ''neden cevap vermiyorsun'' diye bir daha sormuş ama bu seferde hesabı deaktif durumda. belki bir gün tekrar döner de nickinin altını kontrol ederse cevabını buradan yazmak istiyorum. Bu nicki almamın bir çok nedeni var aşağıda sıralıyorum.

1- anlam olarak öztürkçe bozkurt anlamına gelmekteyse de aslında Gökbörü yüz yılda bir ortaya çıktığı iddia edilen gök rengi tüylere sahip efsanevi bir canlıdır.

2- hüseyin nihal atsız'ın bozkurtların ölümü adlı tarihi romanında ötüken'in deli onbaşısı olarak geçer.

savaşta bir gözünü yitirmiştir. çin'de tutsaklığı döneminde diğer gözünü de ceza amacıyla çıkartmışlardır.

kür şad önderliğinde çin sarayını basmadan bir gece önce gök tanrı'ya yalnızca yağıyı görmek için yakarmış, yakarışına karşılık almıştır. arkadaşlarının kaçışını sağlamak için geride kalmış ve yaşamını böyle yitirmiştir.

3-reha oğuz türkkan tarafindan, 1942 yilinda yayinlanmaya ba$layan dergi. toplam 13 sayi çikmi$tir.

Turancı bir müzik grubu tarafından bestelenen şarkısı da bu videodadır.

https://www.youtube.com/watch?v=PhvQNr8QWPc

Yazar arkadaşlarımdan da bir ricam var. sözlüğünüzü sadece gündeminizi takip etmek için kullanıyorum. dolayısı ile yazarlığım onaylanmadığı için mesaj yollayamıyor başlık açamıyorum. bir arkadaş paylaştığım bilgileri derleyip gökbörü başlığını açarsa minnettar olurum.



hamısını göstər

towers of hanoi