azərbaycan vətəndaşı olmaq üçün lazımı şeylər



əjdaha lazımdı   izlə   lələ   mən   googllalink

    1. 1. Vətəndaşlıq haqqında qanunda bildirildiyi kimi azərbaycan vətəndaşı olmaq üçün ölkə sərhədləri çərçivəsində doğulmaq kifayət edir.
    Digər hallarda isə valideynlərindən hər hansı birinin azərbaycan vətəndaşı olması da kifayət edir.

    2. Əgər bu hallardan heç biri baş verməyibsə vətəndaşlığa qəbul haqqda qanundan yara(r)lanmaq olar -*
    5 il fasiləsiz ölkədə yaşamaqla vətəndaşlığı əldə edə bilərsiniz.

    5 ildən daha tez almaq üçünsə elmi,idman və s sahələrdə ölkəni dünya miqyasında təmsil etməyə razılıq verərək nail ola bilərsiniz.
    Bu hallardan isə daha çox milliləşdirilmiş əcnəbi idmançılar yararlana bilir.
    sifarişi verən: adtapabilmedim
    3. 1. biraz yaltağlıq
    2. əttökənlik
    3. qanuni sənədlər flan
    əsas birinci və ikinci xüsusiyyətlər sizdə mövcuddursa qeyri-rəsmi olsada azərbaycan vətəndaşı sayılırsınız skdldkfjd
    5. Hörmət və şirinlik sözlərini öz leksik mənasından başqa mənalarını bilmək


sən də yaz!