bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

number station

|
370 | 1 | 2

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. Ekser hallarda reqem yada herf seriyası payşaşıldığı, paylaşanın bilinmediyi, uyğun şertler altında bütün dünyaya açıq olan kısa dalğa radio istansiyalarıdır. Ses yazmalarında istifade edilen ses çox vaxt bir qadına aid olsa da bezen bir kişi veya bir uşaq ses yazmasını seslendirebiler. Birinci dünya muharibesinden bu yana bu radio istansiyaları mövcud olsa da meqsedleri tam olaraq bilinmir. Hökümetlerin gizli agentleri ile, casusları ile bu cür elaqe saxladığı, ufolardan ya da kosmos raketlerinden gelen signallar, kodlanmış at yarışı neticeleri ya da narkotik satıcılarının xeberleşme sistemi olduğunu düşünen birçox fikir var. Bunların arasında en çox tutulanı agentlerin elaqe saxlaması üçün olan versiyadır.
    Yayımı açan şexslerin bezileri ''random'' vaxtlarda yayım ederken bezilerinin ise sistematik programı var. Bu yayımdaki ses canlı ola da biler, evvelden alınmış bir ses yazma da. Ekser hallarda ses yazmaları bir musiqi ve melodiya ile, veya xususi kod adları ile başlayır. Bunun meqsedi mesajı alacaq olan şexse işaret vermekdir. “Charlie india oscar” en çox istifade edilen giriş sözlerinden biridir. Ses yazması bittiyinde ise “end of message, end of transmission”; “ende”; “fini”; “final”; “konec” kimi sözler istifade edilir.
    Bu mövzu haqqında çox detal var. Teze bir bilgi öyrendiğin zaman o seni 10 dene teze bilgiye götürür. Uzun araşdırmalardan sonra maraqlananlar üçün çox keyfiyyetli ve bilgilendirici bir neçe sayt ve detalları yığdım.
    https://arsiv.pilli.com/yazi/rakam-istasyonlari-esrarengiz-radyo-yayinlari/ (Qaynaq)
    http://www.spynumbers.com/numbersDB/dbOnAirNow.php3 (Qeyd edilmiş bir neçe yayım ve detalları)
    http://www.spynumbers.com/numbers.tips.html (Daha ireli getmek isteyenler üçün mükemmel bir başlama rehberi. Bunun içinde gizli kodların menası ve onları helletmenin yolları da var.)
    https://lifehacker.com/how-to-listen-to-real-spy-broadcasts-right-now-5961035 (Bir gizli yayıma nece qulaq asabileceyinizi izah edir.)
    https://archive.org/details/ird059/tcp_d4_01_russian_man_complete_irdial.mp3 (Ve en gözelini sona saxladım. Bir neçe ses yazması. Qulaq asmağınızı tövsiye ederdim nece birşey olduğunu anlamaq üçün.)

    0 əjdaha!

    02.01.2021 03:48, Jotaro Kujo


üzv ol
Modalı bağla





...