bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

turxan kərimov



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla

başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+6 əjdaha

2. nehayet ki, biri bu başlığı açdı.-*

bu insan mene hemişe uşaqlıq illerimi xatırladır. dünen kimi xatīrlayıram. alma qezeti vardı dalğa gənclər təşkilatı neşr etdirirdi.ve orada hemişe en sonuncu sehifede turxanın yazıları derc olunardı. en çox da zimbabveden menktublar adlı silsile yazısını sevmişdim.-* her hefte sonunu sebrsizlikle gözleyirdim ki, atam alma alacaq ve yene oxuyacam. hetta bir defe onun bir yazısını mektebde edebiyyat dersinde oxumuşdum.-* sonra bir hefte sonu da geldi amma atam qezet getirmedi.çünki qezet artıq neşr olunmurdu.o günden sonra turxanın yazılarına da demek olar rastlaşmadım.


iller sonra elaqe qurmaq imkanımız oldu.ve bir şeyi anladım ki, ele yazılarındakı kimi semimi ve uşaq düşünceli,bir az da vecsiz insandı.hem de çox humanistdi. onun bir sözü var idi . her defe bunu deyirem -* demişdi ki, "şort geyinmek ayıb deyil,ayıb olan rüşvet almaqdı" . adam tam da haqlıdı.


qarışqa texellüsünü bir vaxtlar mikayıl müşfiq de istifade edirmiş ve ondan ilhamlanaraq götürüb.hem de axı özü de çox tevezzökar insandı. aslan falan deyilde qarışqa olmağı seçib.

atası elxan kərimov meşhur fotoqraf olub.
qardaşı əziz kərimov fotoblogerdi.ve son vaxtlar çekdikleri çox diqqetelayiqdi.

çox isterdim ki, turxan qarışqa yene yazıb menim kimi oxuyuculara yeniyetmelik illerimizi xatırlatsın.-*



hamısını göstər

turxan kərimov