bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
qıza yaxınlaşmaq
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

qıza yaxınlaşmaq

#digər

salam yoldaşlar. unidə xoşlandiğim qiz var. amma necə tanişliq quracam orasini bilmirəm. yəni təkcə bu kursda iki qizla danişmişam. amma onlar hər ikisi yuxari kursda oxuduqlarina görə taniş olmaq danişmaq filan elə də çətin olmamişdi. amma bu dediyim qiz birinci kursda oxuyur. yəni əgər mən qizla birbaşa taniş olub danişmaq istəsəm onu ürküdə bilərəm aşaği kurs olduğuna görə. soruşmaq istiyirən ki qiza necəyaxinlaşim həmişəki kimi yoxsa nə isə dərsdən filan söhbətə girişməklə. eyni fakultədə oxuduğumuza görə hal hazirda onlara dərs deyən məllimlər dərslər filan tanişdi yəni bəhanə tapmaq asan olacaq tanişliqçün.


User Avatar postun sahibi

1. elə fakultədə dərsdən əvvəl də sonra da evə gedəndə imkan tapıb yaxınlaşa bilərəm. Bildiyiniz kimi bizdə qızlar adətən sürü halında gəzirlər. Amma 1-2 gün qızı izləyib tək olduğu bir vaxtda yaxınlaşmaq imkanım olar yəqin ki.

oxuyucu @11090

User Avatar

2. Voobşe qızın dıQqetını çekmek ucun onun maraqlandıgı,ehate olunduğu şeylerle maraqlanasan.

gizli @11091

User Avatar

4. Evvel sorus gor sevgilisi zadi yoxdu.qizin ozunnen yox e basqasinnan.ortaq dost tapsan ela olar.klise bir sey qizin cirkin padruqalarinnan birine yaxinlas sevgilisi var yoxsa yox onu sorus.olsa davaya hazir ol.olmasa da padruqasi gedib deyecek onsuz ona.uje qizin diqqet merkezine dusmus olacaqsan.onnan sonra en kritik donemlerdi.ele bir sey elemelisen ki gozunnen dusmeyesen.1-2 defe salam necesen zad bele bir sey ele.sonra indi internet dovrudude padruqasinnan faebookunu zad tapsan vapse ela olar.orda utanmadan danisa bilersiz 2vizde sonra gorus zad nem e baxda

üçüncü mömin vaçaqan @11094

User Avatar

5. hemise en yaxsi variant birinci munasibet qurub ozuvu tanitmaq sonra qizin kim oldugun ne dusunduyun anliyib daha sonra hemle etmekdi.birbasa hemle ekseren ugursuz olur ve risklidi.yeni dolayi variant varsa merheleli planlar qur, qetiyyen birbasa yaxinlasma.yox alinmirsa yaxinlas ureyinden kecenleri dusunduklerivi dene.sablona girende onsuz inanmirlar.semimi gormurler.dolayi da girsen mutleq bir sonraki merheleni neyniyeceyivi bil.yalannan munasibet qurub bir merhelede donub qalmaq da isive yaramiyacaq cunki.saygilar.

narxozista @11095

User Avatar postun sahibi

6. narxozista, iş orasındadı ki dediyin kimi eləsəm sonrakı mərhələdə neyniyəcəm onu bilmirəm yəni tutaq ki tanışlıq qurdum salam sağol yaratdım. Onnan sonra qıznan danışmaq daha çətindi mənimçün nəinki gedib birbaşa yaxınnaşmaq.

oxuyucu @11096

User Avatar

7. qaqa narxozista deyen kimi birinci adam kimi dost ol, seni tanisin eger seni taniyandan sonra, gorseki ona uyqun insansan sevgili olacaq yox gorseki uyqun deyilsen olmayacaq.

injohny @11097

User Avatar

8. mene bunlari oxuyan istiyir gulsun istiyir ne istese dusunsun.18 yasim var amma menim artiq bu movzularda aglimda sual qalmiyib.vapse mene gore yasima gore tecrubem coxdur.ozumden boyuk qizla filan danisiram yasimi deyende basliyirlar sen hele usaqsan neler gormusen ki zad sozlesmeye heves olmur deye yola verirem.amma soz var ki insani en yaxsi ozu bilir.qardas menim tecrubem coxdu deye men her merhelede her veziyyetde ne elemeliyem bilirem.onu demekle olmaz.giris, isteklerivin dalinca get o tecrubeni yig.menim yasim baxmaraq ki cox deyil amma butun bunlari eliyib bitirmisem.uniye girende xeyal elediyim her seyi yasadim bitirdim.indi hec hansisa qizla danismaga ne sebebim ne hevesim yoxdu.uje maragim basqa seylerdedi.yeni bir noqteden sonra boyukler kimi sabit bir xette oturur her sey.oyrenecek nese heyecan filan qalmir.ehtiyac uzerine qurulur artiq.tebii ki bacarigin gorunusun ve basqa amillerin de rolu var.sansdi zaddi.mende bir az da hamisi yerinde oldu.yeni her seyi devletten bekleme, ozun gir piyasaya.esas meslehetim budu.oz fikirlerinle get sehvler ele tecrube yig.he bir de.adam var hec oyrenmir adam da var hec doymur.bunlar ayri qrupdu.yeni eyni agilnan yasiyib inkisaf elemiyen de var, elde eledikce gozu doymuyan da.men hem lazim olanlari oyrendim yavas yavas sehv eliye eliye, hem de demek olar hec yoxdu acgozluyum.ona gore artiq sakit yasiyiram ozun ucun.xarakterive uygun giris.qorxma.yasa.yaxsi ya pis yasamaq onsuz budu. : )

narxozista @11098

User Avatar postun sahibi

9. Dost ol deyirsiz yaxşı deyirsiz amma bu çox vaxt aparan həm də çox çətin məsələdi axı.

Bir də onu deyim ki qızın ən yaxın bir padruqası var o bizdən başqa bir oğlannan danışır. və həmin oğlanın mən dediyim qızla da münasibəti var.

oxuyucu @11099

User Avatar

10. bu məsləhətlərin hamsını add eliyirəm. lazım olar ))

edward witten @11100

User Avatar

11. :D ala cox vaxt aparan seydi deyirsen, qizi firladmaq isteyirsense, gotumuzu burda neye ciririq? bizde deyirik esqu mehebbet vurub adamin basina komek edek.

injohny @11101

User Avatar

12. @11 aynen) oglum insan mi qazanmaga calisirsan yoxsa pulsuz am mi?) qerar ver) ayri-ayri seylerdi bunlar))

narxozista @11102

User Avatar postun sahibi

13. o mənada demirəm injohny. sadəcə çox vaxt aparmaq deyəndə belə bir təcrübəm olmuyub ki qıznan başqa bir bəhanəynən tanış olum sonra onnan salam sağol yaradım. Yəni şəxsən bu mənə daha çətin gəlir nəinki qıza birbaşa yaxınnaşmaq.

oxuyucu @11104

User Avatar

15. bir soz var deyir eslinde heyecanlanib ciddiye aldigimiz seylerin bir yas gelir ki menasiz oldugun anliyiriq) ne heyecan zad ehh) bos seylerdi sixma ozuvu) ureyin istediyi kimi davran) birce azerbaycandayiq deye dava cixma ehtimalin hemise az da olsa dusun) goz ardi etme) qalan problem cixmaz mence)

narxozista @11106

User Avatar postun sahibi

16. O vaxt ərzində neyniyəcəm necə davranacam sonra qıza necə deyəcəm səni bəyənirəm filan bunları bilmirəm iş orasındadı.

oxuyucu @11107

User Avatar

17. tanrim beniiiii bastan yaarraaatttt dfjkgdfjkgdf

narxozista @11108

User Avatar

18. Narxozista al benden de o kadar men vapse pacanam.ama ki biliyoruzda konuşuyuroz degilmi?sevgili sözlük oxuyucusu qardaşımız utanmaq zad boş şeylerdi.reski qabağına çıx denen seni sevirem.hem mence maraqlı olar.cesaretive bele aşiq ola biler.

üçüncü mömin vaçaqan @11109

User Avatar

19. yeni the third momin vacagan qardas bu boyda sey yazdim day netice cixartsin deye gozluyurem qardas sagolsun hec siklemir.yazdiqlarimi oxumur ele bil amk.

narxozista @11110

User Avatar

20. Aynı hissleri paylaşırıq o deyil de.belke dediklerimizi edib heyatının sevgisini zadı tapacaq.biz yene burda entry yazacıq

üçüncü mömin vaçaqan @11112

User Avatar postun sahibi

22. Narxozista qardaş oxuyuram yazdıqlarını. Həyəcan filan heçnə yoxdu. Mən tərəfdən problem yoxdu. Yenə deyim qıza yaxınlaşmaq danışmaq filan bunlar problem deyil. Sadəcə öyrənmək istiyirəm qıznan birinci münasibət qurub sonra danışma təklifi eləmək necə olur )

oxuyucu @11115

User Avatar

23. Get qanağına çəx, de səni sevirəm deyən qaqaşa inanma. Qayıdıb deyəcək tanımaya tanımaya necə sevirsən məni ? Yaxşısı biraz salam sağol yarat aravızda, səmimilik falan, sonra de ki, sənnən bəs xoşum gəlir. Ya da əvvəldən də deyə bilərsən əlaqə yaratmamış yəni. Tanımaya tanımaya necə xoşun gəlir mənnən? desə, de ki, elə xoşum gəlir ki, tanımaq isdiyirəm. Vso, qız sənindi kimi san. Amma ilk görüşdə kinoya zada dəvət eləmə. Səbəbini demiyəcəm, amma biraz fikirləşsən kinonun ilk görüş üçün ideal olmadığını başa düşərsən.

alter ego @11116

User Avatar postun sahibi

24. yəni deyilənlərdən belə bir nəticəyə gəlmək olar ki, ilk olaraq qızla dərs bəhanəsiylə tanış olmaq daha sonra qızın göstərdiyi münasibətə uyğun davam eləmək lazımdı. Onsuz da qız ağzını açan kimi başa düşür niyyəti.
Həm daha az risk etmiş olaram, həm də qızı durduq yerə narahat etmiş olmaram. Əsas istədiyim də budu.
Məsləhətlərə görə çox sağolun.

oxuyucu @11117

User Avatar

25. Denən alajam səni gə sevgili olax

gizli @11118

User Avatar

26. sizleri gorende soka dusurem. kas vidim olardi deyirem. vidimi ikinci plana ata bildiyim, yeni cesaret gostere bildiyim adamlarla qeti problem yasamamisam. sehrli sozler var, inanin ki, her tipin oz sehrli sozu var. yeni bu sehrli soz tek alternativ deyil, amma hemin tipe deye bileceyiniz cumlelerin en umumilesmis, en kralidir. hemin sehrli sozlerle cox qizla yaxinliq qurmusam, amma cox isteklerim de icimde qalib, lakin nese demeye gore yox, umumiyyetle vidimi kompleks etdiyime, ozumu o kruqda utancaqliqdan, kompleksden tanida bilmediyime gore. yeni eger ozunu gostere bilmedinse bitdi is, sen uje maraqsizsan. ne et bilirsen? senin onunla ortaq boluseceyin kruq yoxdursa, o zaman mutleq melumat topla. bax qara kurtkalilar deyilen tipe uygun ele oglanla r var, deryadir. hansisa rengbaz sektor usagindan cox daha savadli, dunyagoruslu, dahimi dahidirler. amma bunu sen ilk baxisdan nece deye bilersen ? ona gore qizin ne tip oldugunu mueyyen ele. cem adrian dinleyendirse bir basqa sehrli soz tap. caz dinleyirse tamam basqa, amma butun bunlari ederken oz heqiqi kimliyini gizletme. yeni caz dinleyen qiz burada sadece tip bolunmesidir, kiminse caz dinlemesini bilirsense bil ki, ona mugamiski qizlarla elaqe quracagin fason bir sey deyil. musiqini ona gore dedim, yeni ona kederli romantik sozler islemez. yoxsa meselen caz dinleyirse sen dinlemirsense o demek deyil cazdan girmelisen. umidvaram aydin oldu, elvida

gizli @11119

User Avatar postun sahibi

27. 1.dostum qız haqda məlumat toplamaq yəni necə bir tip olduğunu müəyyənləşdirmək asan məsələdi. Dediyim kimi yaxın yoldaşlardan biri qızın padruqasıynan danışır hal-hazırda və həmin yoldaşın da qızla münasibəti filan var.
2. Məndə utancaqlıq filan yoxdu. Yəni gedib düz adam kimi qıza onu bəyəndiyimi deyə bilərəm.
3. Qızın bayatı-şiraza qulaq asmağının bura nə dəxli?

oxuyucu @11120

User Avatar

28. 1. lap yaxsi, umidvaram duzgun melumatlar elde edersiz.
2. utancagligi ozum ucun dedim.
3. defelerle qeyd etdim ki, numune ucun bolmusem musiqi meselesine, musiqi de deyil movzu, yeni qizin tipini mueyyen etmekdir.

gizli @11121

User Avatar postun sahibi

29. @28 özünü göstərmək deyəndə nəyi nəzərdə tutursuz bir də sehrli cümlə?

oxuyucu @11122

User Avatar

30. Sizə bir söz deyimmi bəylər? Burdakıları oxudum. İnanınki şokdayam. Varlı olub ildə 500k $ qazanmaq bunları eləməkdən asantdı valla. Bir qıza görə kuruqdan kuruqa girmək xasiyyət dəyişdirmək nəbilim min oyundan çıxmaq. Ulan özüdə 1sevgiliyə görə. Vaxtinizi boşa xərcləyirsiniz bəylər, boş duyğulara görə bu qədər iş görmək axmaqlıqdı amk bir məqsədiniz olsun. Gedin pul qazanın inanın pulun olması bunları etməyivizə belə olan ehtiyacı aradan götürəcək. Problemin üstündə çox durursuz oysa problemin həllinə yönəlməlisiniz. Sonda türkçə: Probleme değil çözüme odaklanın amk. Tenbellere seviyorum. Herşeye kısa yoldan gidip sonunda amacına ulaşıyorlar.

gizli @11123

User Avatar

31. yuxardaki meslehete cani konulden ejdaha verib sonuna qeder qatilib + etdiyinin gunah emel oldugunuda elave etmek isteyirem)

qasim @11125

User Avatar postun sahibi

32. Dostlar düz deyirsiz amma yaxşı demirsiz :d
Konkret mən neyniyim onu deyin bir zəhmət :d

oxuyucu @11126

User Avatar postun sahibi

33. @31 kənardan baxanlar nə fikirləşirlərsə və necə fikirləşirlərsə fikirləşsinlər əgər bir qıza qarşı fikrin ciddidirsə onu sıxmadan, narahat etmədən yaxınlaşmaqda və münasibət qurmağa çalışmaqda heç bir problem yoxdu və islami baxımdan da caizdi. həci bebeydi.

oxuyucu @11127

User Avatar

34. @31?? ele ilahi edaletmi nedyim ne deyim bilmirem her sey gun kimi aydindir. ciddiliyin ne oldugunu bilmesek sen deyendi amma burada men ciddilik zad gormurem. hemcinin ciddi olan qaqasda anonim olaraq ergenlerden meslehet almazdi. hemcinin hemcinin yaxsi qaqas digerine verilen meslehete rey yazanda anonim yazmaz.

qasim @11129

User Avatar postun sahibi

35. Qasim incimə amma çox dəxlisiz adamsan. Maraqlı gəlmirsən.

oxuyucu @11132

User Avatar postun sahibi

36. Qasim ürəksən. Heç kimə fikir vermə, nə yediysən rahat sıç qardaşım.

oxuyucu @11133

User Avatar

37. @36 ahanda gizli bir hayranimiz var deyesen. hadi la etiraf et))) birinci qebul etmeme sonra nifret etme ve en nehayetinde odlu alovlu sevgi sevgi)))

@37 sag olda bir az adap yahu)

qasim @11134

User Avatar

38. bu boyda fikre qoyduguvuz son noqteye heyranam da.gedin pul qazaninmis.dexli var a kisi?) o ayridi bu aryi) her seyin oz vaxti var) bunlar genclik heyecanlaridi, adrenalini, maceraliridir) onsuz da bunu bir yasdan sonra milyardlarin olsa da yasiya bilmirsen ve bilmeyeceksen) sen dediyin qadin elde etmekdi) onu hami bilir) bunlar ayri islerdi) usagi casdirmiyin)

narxozista @11142

User Avatar

39. Salam..sizden bi wey demey isdirem menim yaydan beri xowum geldiyim qız var..qalıb qalıb..bugun dostlarım ewitdirdiki qıza bu oglanın sennen xowu gelir deye...men bunu soruwmaq isdiremki nece yaxınlawım qıza..bi soznenki bilmirem ureyimnen gelir yaxınlawım qıza ama heyacanlanıram..mandıraj basır meni qıznan qabaq qabaga duranda danıwmaq ucun sozumu demey ucun..bunun neyleyim bilmirem...yaxınlawa bilmirem..neyleyim bilmirem..

xanuw @32142

User Avatar

40. Neyleyim ?? Deye bilersizz??

xanuw @32143

sən də yaz