bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
facebook
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

facebook

#

bele gic gice bir problemle geri geldiyim ucun evvelce uzr isteyirem.
demeli 2 ay evvel de burda yazmisdim, bir nefer var meni canimdan bezdirib. uniden oldugunu texmin edirem, xaricidi. 2 ay evvel mene fake hesablarla dostluq gonderdi, sonradan tapdim ki, bu adam coxdandi meni izleyir fbda, polisle filan qorxutdum geri cekildi, bir ay sonra yene basladi, bloklayiram tezeden acir, axiri fbi dondurdum. bu sefer de twitterden, google+dan basladi. dunen fbi acdim nece bildise tezeden dostluq yolladi. birini qebul eledim, gorum ne edecek. tezeden bir basqasini yolladi. 2 dene de azerbaycanli adiyla fb acib onlarla da yollayib. skypedanda dostluq atir. fb hec cure ip adresini vermir, adam cox guman vpn isledir amerikadan yazirmis kimi gorunur. polise versem bir sey cixmayacaq, bilmirem bu kimdi. hacker filan varmi burda? nece qurtulum men bundan? qorxuram birazca. buun hesablari da birbirine dost edib, birinden post atir o birinden komment yazir, hamisinin da dostlari eynidi, unimden de 50 ortaq dost var yaxir. bu manyakin kimliyini nece tapim men?


User Avatar

1. Fb settingdə privacy bölməsindən dostluq istəyi göndərməni everyone-dan digərinə dəyişə bilərsən, narahat edə bilməyəcək

loddard @31799

User Avatar

2. reis, mence de loddard'ın dediyini ele. privacy kısmından engelleyebilersen ancaq.
sadece fb değil diger şebekelerde de engellemek lazımdı.

haddim olmayaraq bir şey demek isteyirem. belke o bedbextnen bir danışmağı deneyesen. tam sakit ve qezebsiz. soruş, gör derdi nedi.

cizız krayst @31801

User Avatar

3. bir adam yuz dene profil acib gununun yarisini bu islerle zay edirse agir manyakdi yeqin. facebooka yaz mesajlarini filan goster de ki ip sini versinler ya da nese elesinler. polise muraciet ele onlar facebooka muraciet elesin. ne de olsa avropadasan. ciddi baxarlar orda ) facebook twitter tehdidler qarsisinda polise muraciet edende ip ni verir

edward witten @31802

User Avatar postun sahibi

4. @2 50 dene mesaj atmisam hec birine cavab yazmir.
@3 direkt mesaj atib, menim sekillerimi filan yuklemediyi ucun polis ugrasmayacaq. Fake hesab acib asiyali manken kisilerin sekillerini yukleyib politikadan danisir. Nece subut eleyim ki, bunlarin hamisi eyni adamdi. Dostlugu baglayanda da ortaq dostlar sayesinde add ede bilir.

tukezbanxala @31805

User Avatar

5. Ortaq dostlarınız çoxdu?

loddard @31806

User Avatar

6. orda da privacy ayarları var. ortaq dostlar meni izleye bilsinmi, bilmesinmi deye.

cizız krayst @31807

User Avatar postun sahibi

7. O qeder ciddidir ki, artiq ozumden subhelenirem ki, belke sizofrenem men sehv basa dusurem, hamisi tesadufdu yeqin. Butun hesablar noyabrin 30u acilib, bezi sekiller ve postlar butun hesablarda var, hamisin dostlari eynidi, hamisi menim ixtisasimi bitirib ve hemin sahede isleyir, hamisi amerikada yasayir, hamisi politikdi, etc. Ve men artiq ozumden subhelenirem.

tukezbanxala @31808

User Avatar postun sahibi

9. 50 ortaq dost var. Ve hec kes tanimir.

tukezbanxala @31810

User Avatar

10. Mən pas))
Həmin dostlara da ar olsun)) tanımadığı adamı niyə qəbul ediblərki

loddard @31811

User Avatar postun sahibi

11. Sorusdum biri dedi ki, ortaq dostlarimiz var deye qebul eledim. Kimdise derin psixolojik problemleri var, ona gore de tirsiram biraz. Meni sosial sebekeden didergin saldi. Dondurdum yene. Eh. Ama kimliyini tapmaliyam, kimdise etrafimdan biridi ve manyakdi. Hacker tanisi olan varsa odeyise de raziyam, teki tapim bu manyaki.

tukezbanxala @31812

User Avatar

12. menim anlamadigim budur ki,bu xiyar axi senden maddi ve ya menevi ne qazanci ola biler,ne isteyer axi

Dallas abdus @31813

User Avatar

13. mümkünsə dediyiniz profilin linkini atın mesajla

şay laka daymand @31814

User Avatar

14. tukezbanxala xaker internetde pul qarsiliqinda edenler var. her qeleti edirler pul odeyende. bir axtar gor ) yeqin o ortaq dostlarda onun acdigi fake profillerdi))

edward witten @31819

User Avatar postun sahibi

15. Men tanimadigim hec kesi add elemirem, edward, hamisini da taniyiram uniden. Ama bu isden hec cure bas aca bilmirem, adam ne cavab verir ne bir sey edir, elece dostluq atir hansi profile mesaj atmisamsa en cox ona girir, hazirda uninin dekaniyla bagli bir yazi paylasib ve her kes yazini beyenir, comment yazir, vs. Hec cure basim cixmir ne cure manyakdi bu. Geceleri de oturur basinda, gunduzleri de. Sildim tezeden gorum ne edecek.

tukezbanxala @31820

User Avatar postun sahibi

16. @13 hackersiniz?

tukezbanxala @31821

User Avatar postun sahibi

17. Adam azerbaycanli adiyla da profil acmisdi. Turk kanallarindan her sey paylasirdi, yemek tarifleri ne bilim esger, pkk, tipik azerbaycanli paylasimlari, bunu izlemeye aldim 1 ay sonra her seyi sildi hesabin adini deyisdirdi, tanidigim insanlari filan add eledi axirda da mene dostluq atdi. Bele. Bir basqa azerbaycanli profili de acilib qiz adina tezece acilib ne dost var ne bir sey direkt mene dostluq atib.

tukezbanxala @31822

User Avatar postun sahibi

18. Google images sekillerini tapdim, cinli bir mankendi axirinci hesabi. Ozune atdim screenleri, mailini tapdim qorxutmaga calisdim tehdid eledim hec vecine deyil. Mene hec cure cavab yazmir. Qalan hamiya yazir. Uje her seyden kecdim tekce ozum ozume sizofren olmadigimi subut elemek isteyirem e) zarafat elemirem, psixologiyami cokertdi kopey usagi. Onun uzunden bir profa esq elan eledim :(

tukezbanxala @31823

User Avatar

19. #tukezbanxala hacker deyiləm amma haqqında nəsə öyrənməyə çalışaram

şay laka daymand @31828

User Avatar

20. eger bu adam her profilinde eyni adamlara dostluq atirsa demeli meselesi tek senle deyil. atdigi butun dostluqlari redd ele (redd edende bir de o profilden dostluq ata bilmir). yazib eleme. sen ona yazdigca onun istediyin edirsen ele. o tanishlariva da danish bu meseleni,onlar da eynisin etsinler. bir muddetden sonra ozu reaksiya,marag almadigini gorub dayandiracag bunu.

fripp @31865

sən də yaz